JAVNOST ZGROŽENA zbog Đedovića: Postao voditelj i uradio OVO! Odmah ga urnisali – Nije Milanu ni do koljena!

Žestoko opleli!

Milan Milošević, voditelj rijaliti programa “Zadruga”, donio je odluku da se oglasi i objavi svima da je prekinuo saradnju sa Pink televizijom, te da više neće raditi kao voditelj u Bijeloj kući.

Sinoć je prvi put u “Zadrugu”, kao voditelj, ušao Marko Đedović, što je šokiralo sve zadrugare koji su potrčali da se pozdrave misleći da je vanredno ubacivanje u toku, dok im on nije saopštio da će biti voditelj:

Marko Đedović

– “Družićemo se, sad se grlimo, a ubuduće… Družićemo se nadalje, plakaćemo zajedno, smijaćemo se” – rekao je Marko, pa pozvao Miljanu Kulić da pođe sa njim kao prva učesnica sa kojom će održati intervju u Šiša baru.

Ova novost se pak nije dopala fanaticima Zadruge koji su u komentarima ispod klipa ostavljali kritike na Markov račun, ali i uputili podršku Miloševiću kog više neće gledati.

Milan Milošević

– “Ono što vi znate, a oni ne znaju, upravo će saznati” – rekao je Đedović čim je ušao, a zbog ovog lapsusa ga je publika urnisala na društvenim mrežama.

“Voditeljski kadar koji je iznjedrila Zadruga”, “Milan Milošević je unikat”, “Imitira i glumi Milana a to je tako glupo i odvratno”, “Iako ne volim Milana, realno, bez njega nema Zadruge”, “Nije Milanu ni do koljena”, bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu OVDJE

izvor: srbijadanas

Leave a Reply