SLAVLJE U VETERNIKU! Mama Bilja upoznala novu SNAJKU, Dejan ima veliki plan sa lijepom VODITELJKOM, sve mu zavisi od DALILE

Dejan Dragojević nije dugo tugovao za Aleksandrom, već je brzo pao na šarm voditeljke Tamare Galijano. Ona je prva priznala da su njih dvoje u vezi, a samo nakon pet dana poznanstva otišla je kod njega u Veternik kako bi upoznala cijelu porodicu Dragojević.

Kako smo saznali, ona i Dejan se poznaju već neko vrijeme, on je više puta gostovao u njenoj emisiji, a sredinom decembra su se sreli na jednom događaju gdje su se rasplamsale varnice, pa Deki nije gubio vrijeme već je odmah pozvao na sastanak. Njihova veza od prvog dana funkcioniše ozbiljno, pa zato Dejan uskoro planira vjeridbu kojom će, kako se nada, natjerati Dalilu da potpiše razvod braka.

Tamara Galijano

“Deki i Tamara se bukvalno ne odvajaju od prvog sastanka koji su imali. Otišli su na večeru i shvatili da imaju ista razmišljanja i da im se privlače energije. Već nakon pet dana veze on je Tamaru odveo u Veternik da upozna njegovu majku Biljanu koja je oduševljena novom snajkom. Njih dvoje su kratko zajedno, ali oboje imaju osjećaj da se zabavljaju deset godina.

Zato Dejan ne želi da gubi vrijeme, priznao je svojoj porodici da je u Tamari prepoznao srodnu dušu, te da planira da je zaprosi vrlo brzo. Majka Biljana ga je podržala, kao i David. Njima se Tamara mnogo svidjela jer je poštena djevojka i ne glumi ludilo. Ako sve bude teklo po planu, vjeridba će biti već na proleće”, kaže izvor blizak Dejanu i dodaje: “Tamara blista od kada je sa Dejanom i to ne krije.

Istina, sada je dobila i malo više na popularnosti, ali nju to ne remeti i ne zanima, fokusirana je na Dekija i trudi se da ga učini što srećnijim. Razgovarali su o tome da otputuju zajedno u inostranstvo na desetak dana, a postoji velika šansa da je Deki na tom putu i zaprosi”. Lijepa voditeljka je potvrdila vezu sa Dejanom, a onda je prokomentarisale njegove bivše Dalilu i Aleksandru. “Dejan je ovog puta na- pravio pravi izbor. Pravi je džentlmen, ne razdvajamo se i lijepo nam je. Dejan je zauzet dečko, to treba da se zna. Što se tiče Dalile, ona je davna prošlost, kao i sve ostale. Ja sam sadašnjost i budućnost”, rekla je voditeljka.

Leave a Reply