OPERISANO SRCE BEBE, OVO JE SNIMAK IZ BOLNICE: Oglasila se žena Bojana Leksingtona

Treće dijete Bojana Leksingtona i Aleksandre Vasković je operisano, a intervencija na srcu kod novorođenčeta je uspjela. Mala Helena Vasković se lepo oporavlja.

Kćerka Bojana Vaskovića, pjevača grupe Leksington i Aleksandre Vasković se izborila za život! Malena Helena Vasković, treće dijete popularnog muzičara, oporavlja se poslije operacije na srcu, a mama je prvi put pokazala bebicu. Prošlo je više od mjesec dana otkako je malena morala da bude podvrgnuta operativnom zahvatu. Svima su krenule suze radosnice kad su vidjeli novu objavu majke

Još tokom trudnoće je bilo naznaka mogućih problema. Kako je Aleksandra otkrila, postojala je bojazan da nešto sa djetetom genetski nije u redu. Međutim, kao doktorka, odlučila je da se osloni na sopstvene osjećaje i iznijela trudnoću do skoro samog kraja. Helena je rođena 16. novembra, ali je desetak dana kasnije morala na operaciju.

“Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života”, objavila je tada Aleksandra na Instagramu.

“Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i vjerom u najpozitivniji mogući ishod.”

Porođaj je protekao u redu, a zatim je obavljena i operacija, a mama je ostala uz bebu u bolnici iz koje se oglasila samo jednom tokom mjesec dana.  Uz zahvalnost svima koji joj upućuju reči brige i utehe, Aleksandra je objavila i tužnu sliku sa bolničkog prozora odakle se vidi Hram Svetog Save.

Danas je, konačno, osvanula srećna vijest. Bojanova supruga je objavila video snimak sa ćerkicom Helenom, a nekoliko riječi je bilo dovoljno da svima krenu suze: 

“Vrijeme je da se vratimo životu. Vrijeme je da se vratimo kući. Hvala dragom Bogu”, napisala je gospođa Vasković, a blizu deset hiljada ljudi joj upućuje čestitke i izraze radosti i ohrabrenja.

Leave a Reply