GORI PAB! MAJA I CAR SE OSAMILI I PRIZNALI JEDNO DRUGOM ŠTA OSJEĆAJU: Kad Aleksandra ovo sazna, NEĆE JOJ BITI DOBRO (VIDEO)

Bacili sve karte na sto!

Danas su zadrugari igrali jednu zanimljivu igru. Oni su se dobacivali kockom sa zadacima, dok je Adam Labunski pevao. U trenutku kada je Adam prestao da pjeva kod koga se našla kocka u rukama morao je da odradi zadatak koji je bio napisan na papiru. Maja Marinković je dobila zadatak da odabere zadrugara koji će joj sat vremena biti rob. Ona je riješila da to bude Filip Car.

Maja je Caru zadala niz instrukcija i odlučila da ga tih sat vremena namuči. Dok su boravili u pabu, došlo je i do peckanja među njima.

– Što spavaš? Što si se ugojio? – pitala je Maja.

– Kako sam se ugojio, tako ću i smršati – rekao je Car.

– Ti znaš šta je prava istina… Ajde masiraj me malo ljepše. Dobar si ti dečko, ali si pogan na jeziku u pi**u materinu – rekla je Maja.

– Spava mi se – rekao je Car.

– Hajde da spavamo ovih pola sata… Izvrijeđala sam te jer si to uradio. Radiš sve samo zato što je moj i tvoj odnos poguban i po mene i po tebe, više po mene. Vodiš se više razumom, nego ovim tu (srce) – rekla je Maja.

– Ja se sve zaboravim koliko si ti pogana i zla. Nekada me prebaci na mod kad smo bili prijatelji, ali si mi u suštini odvratna. Kada izađem odavde, neću se vidjeti sa tobom nikada. Znaš da nisam htio se*s u Etno selu. Spopala si me prva na splavu – rekao je Car.

– Kakav si ti lažov. U krevetu si mi govorio da želiš da imaš sa mnom se*s i ono drugo – rekla je Maja.

– Da ja tebi kažem da sve radiš po mom, da ćeš biti samo sa mnom, tebi bi procvijetao svijet – rekao je Car.

– Jao lemurčino ko te ne zna, skupo bi te platio – rekla je Maja.

– Šta je Anita? Ajde ne foliraj, poslala te je Aleksandra da posmatraš – rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply