OGLASILA SE ŽENA ZVEZDANA SLAVNIĆA ČIM JE VIDJELA ŠTA NJEN MUŽ RADI U ZADRUZI: Haos tek slijedi

Zvezdan Slavnić otvorio je dušu Anđeli Đuričić i priznao da će večeras na Igri istine konačno javno progovoriti o svojim osjećanjima prema njoj i poručiti da ne namerava da se zaustavi, kao i to da napolju “nema šta da me čeka”. Podsjetimo, Slavnić je već dugih 15 godina u vanbračnoj zajednici sa Anom, koja ne krije da je razočarana ponašanjem čovjeka kojeg voli.

Ana je danima unazad svoje utiske, stavove i osjećanja dijelila sa gledaocima “Zadruge” na Instagramu, i to na Slavnićevom profilu, koji je sama otvorila, a poslije pojedinih kritika da “napolju igra rijaliti” komunikaciju je nastavila na svom ličnom nalogu. Ni tamo ne krije koliko je razočarana zbog toga što na TV-u gleda svog muža koji se zaljubio u drugu, znatno mlađu ženu.

-U životu vam samo treba neko ko neće otići kao p*čka kada je teško i ništa više od toga, vjerujte mi – samo je jedan od citata koji je podijelila Ana, a koji se, smatraju pratioci na mrežama, odnosi na njenog supruga Zvezdana.

Nekoliko sati kasnije, uslijedio je još jedan.

-Ne ideš punim srcem na praznog čovjeka, to nikako – glasi citat koji je podijelila Ana, a šta će Zvezdan večeras priznati na Igri istine, ostaje da vidimo.

(pink.rs)

Leave a Reply