BILI SU U BRAKU VIŠE OD 2 DECENIJE, ovo je supruga Massima Savića: “Obožavam da sam pored nje”

Masimo Savić preminuo je u 61. godini, a tokom života najveća podrška mu je bila supruga Eni.

Vijest o smrti Masima Savića rastužila je mnoge. Pjevač je umro u 61. godinu u Zagrebu, a ove navode potvrdila je njegova porodica

Kako je jednom izjavio porodica mu je bila na prvom mjestu, a posebno mjesto u njegovom srcu zauzimala je njegova supruga Eni.

‒ Ne može se dogoditi da moja supruga izađe iz kuće a da je nisam poljubio. To se ne smije dogoditi. Ja trčim za njom ako to nisam uradio. Ljudi zaboravljaju da bi nekome trebalo pokazati da ga vole, samo je jedna od izjava popularnog pjevača o njegovoj partnerki.

‒ Ena i ja trajemo toliko dugo, prije svega jer se mnogo volimo. Obožavam da sam pored nje i zbog toga uvijek žurim da se vratim kući. Sa njom mi je najbolje. Imamo otvoren odnos, nikada nismo imali tajne i puno razgovaramo ‒ kaže Masimo.

287787-mac-1-29012019-0006-ff

foto: Ata Images

Njihova ljubav trajala je više od dvije decenije. Kada je čuo pjesme koje je Eni, kao talentovani tekstopisac, uradila za Josipu Lisac, angažovao ju je za svoj album. Iz poslovne saradnje rodila se ljubav, a ubrzo poslije vjenčanja u njihovu porodicu stigla je ćerka.

‒ Dok je spavala uzeo sam joj mjeru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zaprosio je, ispričao je svojevremeno Masimo Savić.

Leave a Reply