POSLJEDNJI MLAD MJESEC U 2022. JE PREKRETNICA: 3 ZNAKA NEKA SE SPREME, evo šta ih čeka do kraja godine

Sitno odbrojavamo do ulaska u 2023. godinu, ali astrologija još nije završila kada su dešavanja u pitanju. U petak, 23. decembra očekuje nas posljednji mlad Mjesec u ovoj godini. On označava novi početak, a pošto se nalazi u Jarcu, zahtjevaće od nas dobru organizaciju, odgovornost i zrelost, piše Mondo.rs.

Ambicije dolaze u prvi plan, a ovaj Mjesec može da nam pomogne u pronalasku puta do cilja. Odluke koje tada donesemo obilježiće i narednu godinu, pa da li ste spremni za okretanje novog lista u životu? Iako će uticati na sve, najveće promjene osjetiće tri horoskopska znaka.

OVAN

Ljudi koji su rođeni u znaku Ovna fokusiraće se na posao i želju za napredovanjem. Svi oni koji nisu zadovoljni pravcem kojim njihova karijera ide, počeće da razmatraju druge opcije. Samim tim, mlad Mesec u Jarcu govori da ćete donijeti važne odluke koje će značajno da poboljšaju finansijsku situaciju.

RAK

U petak je fokus na odnosima sa okolinom. Slobodni Rakovi, zaboravite na solo status, nova ljubav vam kuca na vrata! Oni koji su zauzeti, poželeće da odnos sa partnerom podignu na viši nivo i to znači samo jedno – biće prosidbi i pokretanja zajedničkog života. Kada je posao u pitanju, Rakovima poslednji mlad Mjesec u 2022. donosi nove saradnje.

JARAC

Mlad Mjesec je u znaku Jarca i učiniće da budete hrabriji. Ovo će biti trenutak kada ćete shvatiti da treba da se borite za želje i ciljeve, a vaše samopouzdanje će vam pomoći da ih ispunite. Odluke koje sada donesete pokazaće se povoljnim na dugoročnom planu. Spremite se i za novi početak u ljubavi!

Leave a Reply