OTKRIO JE TAJNE KLANA U SPECIJALNOM SUDU – A ONDA SPOMENUO I ALEKS NIKOLIĆ: Ovo su svi momci s kojima je bila u rijalitiju (VIDEO)

Aleksandra Nikolić je trenutno u Zadruzi 6, gdje ne zna šta je rečeno na suđenju klanu Veljka Belivuka

Juče je u Specijalnom sudu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića na kojem je svjedok-saradnik Srđan Lalić otkrio tajne klana, ali i sa kojom starletom je bio Marko Miljković.

Riječ je o Aleksandri Nikolić, učesnici Zadruge. Kada je to rekao Lalić, Miljković se samo nasmijao. On je otkrio da su Aleksandra Nikolić i Marko Miljković imali intimne odnose u “bunkeru” na stadionu Partizana.

Ovim povodom se oglasila i Aleksandrina majka Slovenka koja je demantovala da je njena ćerka imala odnose sa Miljkovićem, i dodala da ga zna “samo kao komšiju”.

“Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu prije nego što je završio u zatvoru, tačnije djevojku koju je oženio i ima dvoje djece sa njom”, rekla je Slovenka, majka Aleksandre Nikolić.

Sada je u domaćim medijima izašao “spisak” mladića sa kojima je Aleksandra bila u romantičnim odnosima od kako je počela svoju rijaliti karijeru.

Aleksandra je tokom boravka u kući u Šimanovcima bila u vezi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušom, Filipom Carem i Dejanom Dragojevićem, kojeg je prevarila tokom ove sezone.

U petoj sezoni je zavela Marka Osmakčića, koji je sa njom prevario Viktoriju Mitrović. Pogledajte kako je izgledala njihova veza:

Godinu dana ranije se pred kamerama ljubila sa manekenom Tomu Panićem koji je u braku sa pjevačicom Nadeždom Biljić, a prije njega je zavela i bivšeg dečka Sanje Vučić, manekena Nikolu Đorđevića.

Miki Đuričić je nedavno otkrio da je Aleksandra bila u vezi sa muškarcem od 60 godina kada je ona imala 17.

“Aleks je bila u vezi sa vođom mafije koji je sada u zatvoru! Svi znaju na koga mislim, ali ne bih da mu pominjem ime. Kad je ta ekipa ubica i kriminalaca uhapšena, molila je da uđe u Zadrugu dok se bura ne stiša. Smeta mi što u rijaliti ulaze ku*ve o koje su mafijaši obrisali ku*ac i drže nam lekcije. Zabavljala se s vlasnikom jednog beogradskog splava, koji je preminuo prije dvije godine. Bio prijatelj sa mnom i Lepim Mićom! Kad su bili zajedno, Aleks je imala 17 godina, a on 60”.

(Mondo.rs)

Leave a Reply