KAO DA JE PREDOSJETIO! Laća je dan pred odlazak na koban put posjetio majčin i bratov grob, RAZLOG ZA TO LEDI KRV U ŽILAMA!

Milan Radulović Laća na svoje posljednje putovanje, koje se završilo tragedijom, krenuo je 2. decembra, samo dan nakon tužne godišnjice smrti njegovog rođenog brata Miloša, čiji je grob 1. decembra i sam obišao.

FOTO: INSTAGRAM.COM/PRIVATNA ARHIVA

Pokojni Laća je, navodno, dan uoči svog puta bez povratka u Izrael, otišao na Novo groblje kako bi posjetio grob svog brata i majke, odnio cvijeće i upalio sveće za pokoj njihovih duša.

Da mu je 14 godina od bratovljeve smrti teško palo, sa svojim pratiocima podijelio je i sam Laća, koji je u toku posljednjih priprema za putovanje, emotivnim riječima, otkrio šta mu je bilo na duši, piše pink.rs.

FOTO: INSTAGRAM.COM/PRIVATNA ARHIVA

Na današnji dan, 1.12.2008. preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa ni dogodilo nije. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati. Njegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječnaja pamjat – napisao je Laća u jednim od posljednjih tvitova koje je objavio iz Srbije.

Leave a Reply