OVO SU POBJEDNICI ZADRUGOVIZIJE: Veče nije moglo da prođe bez SKANDALA, oni ponijeli DUPLU KRUNU!

Bilo je “gusto”.

Sinoć je održana “Zadrugovizija”, a kao i uvijek, pobjednici su izabrani na nekoliko načina.

Prvo je voditeljka Dušica Jakovljević pročitala rezultate glasanja sa Instagrama, gde je publika izabrala Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Potom su uslijedili glasovi publike prikupljeni na Fejsbuku.

Pobjednici i na Fejsbuku su Miljana i Zola. Marija Kulić je prišla i čestitala Miljani. Miljana je priznala da je plakala jer je vidjela Bebicu da plače. Voditeljka Ivana Šopić im je uručila vrijednu nagradu.

Novinari koji su sjedili u žiriju takođe su glasali za svoje favorite, a među njima posebno su se izdvojili Ivan Marinković i Miljan Vračević, koji su dobili vrijednu nagradu, koju im je uručila voditeljka Ivana Šopić.

– Sve vas volim, nikoga neću tužiti – rekao je Ivan.

Ivan je skakao od sreće, a Miljana Kulić je pobjesnila zbog toga.

– Nikome više ne dajem izjave, to je sramota – vikala je Miljana.

Nakon novinarskog, svoje glasove otkrili su i članovi stručnog žirija, odnosno Sandra Rešić, Marko Đedović, Filip Đukić, Bora Santana i Milica Kemez. Zanimljivo je da su Miljana i Zola i po mišljenju stručnog žirija bili najbolji

I mlađe generacije koje najviše prate društvenu mrežu TikTok imale su pravo glasa na sinoćnjoj Zadrugoviziji, a pobjedu prema njihovim glasovima zaslužili su Aleksandra Nikolić i Filip Car. Oni su se zahvalili svima, a voditeljka im je uručila nagradu.

Na samom kraju spektakla, Dušica Jakovljević je pročitala i rezultate SMS glasanja.

– U ovoj koverti se nalaze imena pobjedinka. Pročitaću ko je osvojio prvo a ko drugo mjesto. Neka se Ivani pridruže Miljana i Zola, a drugi par Aleks i Car – pročitala je Dušica.

– Pobjednik SMS glasova su Aleks i Car, a drugo mjesto Miljana i Zola – rekla je Ivana Šopić.

Leave a Reply