NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 26. decembra

Sunce, Merkur i Venera naredne nedelje nalaziće se u Jarcu, a mi igramo još jedan zvezdani rulet. Pozicija planeta se menja, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali

Kako ulazimo u sezonu Jarca, tako ćemo nastojati da budemo ekonomičniji i uštedino neki novac pred Novu godinu. To i nije tako loše, jer ćemo odoljeti nekontrolisanim ulaganjima u periodu kada nije vrijeme za tako nešto.

Ukoliko se pitate koji horoskopski znakovi će imati novac do 26. decembra, to su: Ribe, Jarčevi, Strijelčevi i Lavovi.

RIBE
Jupiter 20. decembra ulazi u vaše drugo polje, pa samim tim se popravlja i finansijsko stanje. Iako imate dosta izdataka za kuću, ovo je prilika da dobijete novac koji čekate. Ovan može da vam bude odlični saradnik u poslu kada je u pitanju zarada.

JARAC
Sezona vašeg znaka zvanično počinje sljedeće nedelje, pa samim tim stižu i vredni pokloni. Očekuje vas više novčanih dobitaka. To neće biti veliki novac, ali ćete imati sreće sa parama. Venera u vašem znaku donosi vam uspjeha sa igrama na sreću.

STRIJELAC
Puno drugo polje donosi vam zaradu iz više izvora. Venera u Jarcu donosi pripadnicima vašeg znaka priliku da zarade na osnovu honorarnog posla. Dobićete neki novac koji ste zaslužili, a čekali ste ga već neko vrijeme. Novčanik vam do kraja godine neće biti prazan.

LAV
Iako je kraj godine, iznenadiće vas nova mogućnost za zaradu koja će vam donijeti novac. Jedan Jarac daće vam priliku da zaradite novac. To neće biti veliki novac ali će vam donijeti stabilizaciju do kraja godine. 

(Informer.rs)

Leave a Reply