NIKADA BILALA NE BIH PRODALA ZBOG TEBE, NE ZANIMAŠ ME! Filip Car OPTUŽIO Maju da mu pjeva pjesme, Marinkovićeva se naelektrisala (VIDEO)

U toku je raspodjela budžeta Zorice Marković. Srednji budžet dobio je Lazar Čolić Zola, Anita Stanojlović dobila je mali, a Maja Marinković ušla je u sukob sa Filipom Carem, kada joj je pjevačica davala budžet.

Zola, kao zadnja pi*ka si postao, mnogo me nerviraš! Razumijem da si se zaljubio, ali što ti dozvoljavaš sebi da se gasiš, ne mogu to da shvatim! Idi kući onda, ili si se mnogo zaljubio ili osjećaš Miljanine emocije. Kažeš da Miljanu voliš kao čovjeka, nije to tako. Nemam nikakvu zamjerku na našoj relaciji. Miljana i ti ste uvijek i zauvijek, mislim da ona mala igra igru sa tobom -rekla je Zorica.

Drago mi je da sam dobio srednji. Promijenio sam svoje ponašanje, ima to veze što sam se zagrijao za nju. Kao čoveka volim Miljanu, stvari koji smo prošli… A što se tiče Anite svima je jasno, smatram da je ovo nešto ozbiljno. Pred nama je sve – kazao je Zola.

Bile smo dobre, opet smo dobre, promijenila si se. Zola te je malo promijenio, pokušala si da igraš igricu to je sramota. Nisi pakosna, ali si razmažena i bezobrazna! Nemoj njega da foliraš, meni najviše smeta gde gledaš Marka Markovića. Ti kažeš Zoli da te gleda, a šta je li treba da se tuku, ne gleda tebe on. Nisi iskrena! Mali budžet za tebe – rekla je Zorica.
Majo šta da ti kažem, kada se pogledamo sve znamo. Prije ulaska Filipa, znaš šta smo pričale, nismo ovo očekivale šta je prikazao. Iznenadile smo se, ja te kao ženu razumijem. Čuvaj svog Bilala, jer ova baraba sve folira. Ne volim kada mafijaš, a mafijaš kada lažeš – kazala je Zorica.

Nisam ja ovdje glupa kao neki, da mi neko crta. Mnoge stvari sam pričala Bilalu iz inata, jer me je prevario. Stvarno ga volim, neću da ga povrijedim, tek sada kada nije tu vidim koliko mi je teško. Ne dajem gram povoda prema Filipu – rekla je Maja.

Glupo je da pjevaš pesmu za mene – dodao je Filip.

Ne želim da imam sa tobom komunikaciju, imam da pominjem šta ja hoću, nikada ga ne bi prodala zbog tebe! Ne zanimaš me – rekla je Maja.

Iz inata priča sa tobom bez bubice, priča o meni u trećem licu – dobacio je Filip.

Nikada Bilala ne bi prodala, konstantno mi dobacuje nešto u prolazu. Nisi ti moja interesna sfera, imaš svoju djevojku ostavi me na miru. Milice reci mu da mi se ne obraća – kazala je Maja.

Prva mi se obratila za jaknu danas, sjedi ovdje, stalno je tu – dodao je Filip.

Leave a Reply