DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU – SKOVAO PAKLENI PLAN: Preljubnici neće znati ŠTA ih je SNAŠLO

Skovao pakleni plan!

Iako je rijaliti učesnik Dejan Dragojević prije samo nekoliko dana za medije izjavio da ni po koju cijenu neće ući u šestu sezonu “Zadruge”, javna prevara koju mu je, sada već bivša djevojka, Aleksandra Nikolić priredila sa Filipom Carem bila je dovoljna da promijeni mišljenje.

Kako navodi domaći portal, Dragojević će se useliti u Bijelu kuću pred sam kraj godine, a sve sa ciljem da osvoji Maju Marinković, ljutu suparnicu svoje bivše djevojke koja je ujedno i Filipova najveća ljubav.

– Iako mu je bilo teško da gleda prisne odnose koje je Aleksandra od početka sezone imala sa drugim muškarcima, Dejan nije želio da spasava tu vezu, već da pusti vrijeme da pokaže ko je ona. Ipak, bio je ubijeđen da ga neće prevariti, pa ga je njen postupak šokirao i bio okidač da promijeni odluku i uđe u Zadrugu da bi im pokazao kako se igra rijaliti. Da bi ih oboje povrijedio, riješio je da smuva Maju, koja im je slaba tačka – kaže izvor, i ističe da je Dragojević sasvim siguran da će njegova veza sa Marinkovićevom diskvalifikovati Cara.

– Ne samo da Dejan želi da povrijedi Aleks i Filipa već želi da ih izbaci iz rijalitija kako bi ostali bez dinara. Pogotovo Filipa za kog smatra da je sa jasnim ciljem i preko njegovih leđa i ušao u Zadrugu za veliku sumu. To je ujedno i razlog zbog kog planira da se pred njim ljubi sa Majom i nju navede da ga dodatno provocira kako bi vrlo brzo ušao u fizički konflikt i sam sebe diskvalifikovao – navodi izvor uz tvrdnju da je Dejan proučio svaki detalj svog plana i da će sasvim sigurno napraviti haos.

– To što je trenutno van rijalitija daje mu nevjerovatnu prednost nad suparnicima. Dovoljno je psihički stabilan da ubijedi Maju da mu se zaista dopada i da su emocije koje prema njoj gaji stvarne. Svoj plan će polako sprovoditi u djelo i ništa neće prepustiti slučaju kako ne bi bio provaljen. Sigurno je da preljubnici neće znati šta ih je snašlo i da će Dejan opravdati velike pare koje uveliko dogovara sa produkcijom – završava izvor.

(Srbijadanas.com)

Leave a Reply