SEDAM MESECI JE KRILA LIJEPE VIJESTI: Ana Sević tek sad sve objelodanila – “Ovo i ne treba pokazivati”

Pjevačica i voditeljka Ana Sević punih sedam mjeseci krila je lijepe vijesti iz porodice – krštenje najmlađeg djeteta.

Ana Sević posljednjih godina povukla se sa javne scene, a za to je imala dobar razlog – rođenje drugog i trećeg djeteta i potpunu posvećenost porodici.

Nakon što je sa bivšim suprugom Darkom Lazićem prije šest godina dobila kćerku Lorenu, Ana je sa sadašnjim mužem Danielom Nedeljkovićem dobila još dvoje djece – nasljednicu Senu, koja sada ima dvije godine, i sina Simeona, koji je rođen u martu ove godine.

Samo dva mjeseca nakon rođenja, u maju, Ana i Daniel krstili su Simeona, a pjevačica i voditeljka sve do sada ove lijepe vijesti krila je od medija.

Sada je odlučila da podijeli fotografije sa ceremonije, a odmah su uslijedile i čestitke.

“Ovo vam nisam pokazala. Simeonovo krštenje, maj 2022”, napisala je Ana Sević, koja je za ovu priliku nosila elegantnu bijelu sako-haljinu. 

Pojedini pratioci podržali su Anu u tome što detalje iz svog privatnog života ne dijeli odmah sa javnošću.

“Lijepo ne treba sve ni pokazivati. Ovakvi trenuci i nešto što je sreća, radost, ljubav, život, ostavi za sebe draga. Živi bili, svako dobro”, napisala je Ani jedna pratiteljka.

Ona je, inače, nedavno otkrila da bi volela da ima još jedno dete, ali da ne pravi planove unapred, već pušta da se sve odvija spontano.

“Svi me to pitaju. Što se mene tiče, ja bih voljela još djece, možda još jedno, ali vidjećemo. Kako Bog da”, rekla je Ana prije nekoliko nedelja, a potom dodala da lako usklađuje obaveze oko troje djece, budući da joj suprug pomaže u svemu.

“Nije teško, zato što imam podršku supruga. On učestvuje isto koliko i ja, zbog toga nije toliko teško. Uigran smo tim, djeca su super, mi smo pozitivni pa su i djeca pozitivna, tako da nema greške”, zaključila je tada pjevačica.

(Lepa i Srećna)

Leave a Reply