NEKADA NAJPOZNATIJE IMANJE U LISOVIĆIMA SADA JE KAO IZ HORORA! Farma zarasla u travu i korov, da vidite samo šta se nalazi u kući! (VIDEO)

Tokom trajanja rijalitija “Farma” kroz imanje u Lisovićima prošlo je mnogo poznatih ličnosti. Tada je to izgledalo kao prava seoska idila, a danas poznata farma izgleda sasvim drugačije.
Naime, kuća u kojoj su danas živjeli poznati farmeri potpuno je zapuštena, a do nje se jedva stiže zbog korova i trave.

Otvoreni ormari i polomljene police nalaze se u svakoj prostoriji, dok su u nekadašnjoj dnevnoj sobi po podu razbacani novčići iz rijalitija “Dvor”. Također, na jednoj od drvenih greda može se vidjeti uklesan datum “22.02.2016.” i linije koje označavaju dane provedene u rijalitiju.

Učesnici “Farme” su često provodili vrijeme i pripremali hranu u kuhinji, ali danas je u njoj samo polomljen i razbacan namještaj, a netaknuto je jedino bure u prostoriji u kojoj su se farmeri kupali.

Od kreveta u prostranoj spavaćoj sobi ostala je samo daska i nekoliko dušeka, a toalet je bio potpuno zarastao u korov, pa mu se više nije moglo ni prići.

Također, prostor u kojem su rijaliti takmičari kupovali namirnice i igrali razne igrice sada je u potpunom neredu, a na podu se mogu naći pisma iseljenih farmera, prijave za rijaliti i mnoge druge papire.

Također, pored poznatog prostora koji je nekada bio pokriven kamerama, nalazi se toalet i kuća u kojoj se nalazila proizvodnja, koja još ima CD-e i pisma sa nedjeljnim zadacima za poljoprivrednike, a kako to izgleda možete pogledati u video ispod.

Leave a Reply