BILAL NAJAVIO HAOS ZBOG MAJE I CARA, TEK SADA KREĆE RIJALITI: Ovo joj neće oprostiti, EVO ŠTA JE URADILA (VIDEO)

U toku radio emisije, došlo je do novog sukoba Bilala Brajlovića i Filipa Cara, zbog Maje Marinković.

Kako je Bilal naveo, on je primetio osmehe između Cara i Maje, te najavio haos i raskid ukoliko se to nastavi.

Bilal je rekao da njemu ne smetaju muškarci, već Maja koja reaguje na njih, pa javno pripretio da će napraviti katastrofu ukoliko ga budu napravili budalom:

– Znao sam kakva me sudbina čeka. Meni nije problem nijedan muškarac, on i svaki drugi može da radi šta hoće, to je do devojke. Budalu od mene praviti neće. Želim da joj verujem milion posto, ali preko ovih osmeha… To nisu osmesi zbog šale. Budu li se nastavili ti osmesi, svako na svoju stranu, Stavite se u moju situaciju – dodao je Bilal.

– Što si se potukao sa hotelom? – pitao je Miljan Vračević misleći na haos koji je napravio Brajlović lomeći staklo tokom žurke kada je ušao Filip Car vanrednim ubacivanjem u Zadrugu.

– Nešto mi je Maja uradila. Filip je rekao da ga Maja ne zanima, verovaću mu. Ako bude, više bih voleo da mi je sinoć to rekao odmah. Očekujte katastrofu. Zaljubio sam se drugi put. Videćemo. Voleo bih da ni do čeg ne dođe, ali to mi je najviše do nje. Mrzim ljubav, mrzim zaljubljenost… – govorio je Brajlović.

– Ako ona krene da se smeje, hoćeš ti ići u garderober gde je rekla da ne možeš? – pitao je Miljan.

– Neću. Jednom sam voleo, jednom sam bio zaljubljen. Jednom kad završim, to je to – odgovorio je Bilal.

– Meni niko ne može da preti, j* si drugu devojku. Ko si ti da mi pretiš? Taj stav možeš Urši, Bakši, meni ne. Kao što nije mogao on, nećeš moći ni ti. I zapamti, ja nikad ne zaboravljam – dodala je Maja.

Leave a Reply