CAR SE OGLASIO PRIJE ULASKA U ZADRUGU: Evo šta će uraditi kad vidi MAJU I BILALA

Filip Car spreman je da večeras izazove neviđenu pometnju na najpoznatijem imanju u regionu, a on je u velikom intervjuu za Pink.rs otkrio šta priprema za svoju bivšu ljubav i njenog dečka – Maju Marinković i Bilala Brajlovića, kao i kakav će biti prema ostalim zadrugarima koji su ga ogovarali, ali i da li su mu pojedine zadrugarke zapale za oko!

– Osjećam se napeto, nervozno. Imam tu neku nervozu jer mi se sve odvilo brzo i nisam stigao neke obaveze da završim prije ulaska. Sve mi je brzo prošlo. Veća napetost će biti njima kad uđem u Bijelu kuću, nego meni. Svi će biti napeti – rekao je Car na početku intervjua i dodao:

– Kad sam video kako se ona ponaša i kakav odnos ima prema ljudima u kući promijenio sam mišljenje. Ravna linija prema Maji i to je to. Ne znam čega se plaši Bilal, ne treba da me se plaši. Karma dolazi sama na vrata, njemu je karma Maja Marinković koja je bila usko povezana sa mojim imenom. On je mene ničim izazvan prozivao. Ja njega nisam poznavao, niti sam reč rekao o njemu. On je ćesto o meni negativno pričao, sad mu se to vbratilo. Ja mu želim sreću svakako. Mogu im napraviti haosu i rastaviti ih odmah, da završe vezu za 20 minutaq i da Mjaa završi sa mnom, da Maja više Bilala ne vidi u šrostoru i vremenu, ali neću našraviti ništa. eto toliko mi je do njih stalo – otkriva Filip za Pink.rs i poručuje:

– Pozdraviću se sa njom kao i sa svakim drugim učesnikom. Ne želim da učestvujem u ljubavnom trouglu sa njom i Bilalom. Neću uticati na njihov odnos. Nemam čak ni animozitet. Najradije bih volio da budem izolovan što se Maje tiče i da nemam nijednu dodirnu tačku s njom. Van crnog stola ne želim nikakav kontakt sa njom, sve ćemo rješavati za stolom. Jedino sam im pretnja u njihovim glavama. Ja im nisam prijetnja. Želim im da opstanu. Jako bih volio da im ja ne poremetim vezu i da nemaju turbulencije, mogu samo da se nasmjejem njihovim glupostima. Zašto ja da pomažem ljudima koj su me prozivali. Ja im probleme neću praviti, mogu samo sebi da ih naprave – poručuje Filip i dodaje:

– Pošto me na svakom ćošku spominju sad ćemo vidjeti koliko su jaki, kad uđem. Videćemo šta imaju da mi kažu – rekao je Car.

(pink.rs)

Leave a Reply