FILIP CAR SUTRA STIŽE U ŠIMANOVCE! Okrenuće rijaliti naglavačke! Ima i SPECIJALAN ZADATAK – Maja ne sluti šta joj se sprema!

Bivši zadrugar Filip Car ulazi u “Zadrugu”. Crikveničanin je odlučio da vrati Aleksandru Nikolić, starletu sa kojom je nakratko izlazio u rijalitiju.

Pošto je Dejanu Dragojeviću oteo suprugu Dalilu, car sada namjerava da mu “odnese” i sadašnju djevojku.

– Filip uskoro ulazi u rijaliti sa ciljem da ubije Aleksu! Njih dvoje su bili zajedno u “Co-op 4”, a potom su imali se*s prije pete sezone, pa je siguran da joj se i dalje sviđa. Kralj je navikao da bude glavni lik u rijalitiju i sve priče se vrte oko njega, a zna da bi veza sa Aleksom bila tema broj jedan – kaže njegov prijatelj.

– Uvjeren je da Aleksu privlače čvrsti momci poput njega, a ne rezervisani i smireni poput Dekija. To je zaključio jer je na oko bacila Zvezdana Slavnića koji je bio u zatvoru. Vjeruje da će mu trebati samo nekoliko dana da je osvoji! Ona mu je slatka i lijepa, ali on nije zaljubljen. Važno mu je samo da bude glavna faca u “Zadruzi” i da dobije dobru platu, a ima vremena za ljubav – rekao je.

Car je samouvjeren kada je Nikolić u pitanju, ali se plaši kako će na njegov plan reagovati Maja Marinković, sa kojom se nekoliko puta mirio i prekidao.

– Maja i Filip su se pomirili nekoliko dana prije nego što je ušla u “Zadrugu 6”. Imali su kratku seksualnu šemu, koja je završila nasilnom tučom. Maja je udarila i ogrebala Filipa, a on od tada ne želi ni da čuje za nju! Brine se da će ga namjerno isprovocirati, jer to radi svim bivšim momcima. Uvjeren je da će ona biti ljubomorna što je Aleks taj koji leti, a ne ona! Rekao mi je: „Čim uđem, svuda će letjeti perje! Preokrenuću rijaliti naglavačke” – istakao je on.

Car ne želi da prizna da ima plan da sruši Nikolićevu, ali otkriva šta misli o njenom dosadašnjem učešću u “Zadruzu”.

– Pošto Dejan nije pored nje, Aleksandra nema kontrolu, nema kompas. Čim joj se neko svidi, zakikoće se! Nažalost, Dekiju će se ponoviti situacija opisana u pjesmi Riblja čorba: „Opet me žena napravila vola“. Oni će mu nabiti rogove! U petoj sezoni sam se nadao da se Alex promijenila, ali vidim da nije. Ne znam da li igra rijaliti ili neke stvari radi iskreno, ali sigurno ih radi na svoju štetu, transparentno i neuspješno – kaže Filip.

Leave a Reply