OVO JE BIO PRVI MUŽ DALILE DRAGOJEVIĆ: Poznat je po TEŠKOJ SAOBRAĆANOJ NESREĆI, svi ga ZNATE

Kako kaže jedan izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina.

Ljubavni život Dalile Mujić oduvijek je bio turbulentan, a njene veze poznate javnosti oduvijek su intrigirale gledaoce rijalitija.

Ipak, malo je poznato da je bosanska starleta prije udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa Esom Kurtešijem, sa kojim je živjela u Austriji, tačnije Beču i Švajcarskoj.

Iako se posljednjih godina trudila da se “opere” od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi vjeruju da je udaja za Dejana bila samo dio njenog plana da promijeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je prije Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Kako kaže jedan izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobjegla od kuće kako bi živjela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živejli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

Navodno, on se u to vrijeme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prijestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka.

Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživio i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedjeljama bio u komi, a vjerovatno ga već svi sada znate, piše Espreso.

Ipak, ako neko od vas nije čuo za njega, evo kako on izgleda:

Leave a Reply