Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

SKANDAL! DEJAN TUŽI MILANA MILOŠEVIĆA: Nakon što je slagao Aleks da je ostavljena, DRAGOJEVIĆ SE JAVIO

U šestoj sezoni Zadruge, došlo je do neviđenog haosa kada je navodno voditelj Milan Milošević preneo informacije iz spoljnog sveta Aleksandri Nikolić i to da ju je navodno ostavio momak, Dejan Dragojević, koji je pobednik pete sezone, zbog njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, ali i sada zbog odnosa koji se pominje a to je sa Markom Markovićem.

Aleksandra se do sada nije “pecala” na ovakva dobacivanja zadrugara, ali je tokom emisije navodno isto izjavio voditelj Milan Milošević, što ju je prilično uznemirilo.

Aleks se nakon emisije posvađala sa Nenadom Macanovićem Bebicom, jer je izjavio da i on poseduje iste informacije, te da je navodno Dejan odlučio da raskine sa njom dok je ona još u rijalitiju.

Ipak, u pitanju su dezinformacije, Dragojević nikada nije izjavio da nije više sa Aleks, niti da joj nije podrška, a kako je kratko prokomentarisao, “sve će se videti kada za Novu godinu bude i sam ušao u Belu kuću”, kako bi za praznike posetio svoju devojku.

Takođe, Dejan je poručio da, oni koji ga prate, vrlo dobro znaju da je on i dalje u vezi sa Aleks, jer na svom Instagramu s vremena na vreme objavi plišanu sovu koju mu je ona poklonila.

Polemika se i dalje vodi na društvenim mrežama, te su sada isplivali novi komentari gde se navodi da je Dejan navodno najavio tužbu za Milana Miloševića zbog ove izjave:

– Milan Milošević je lažov… Neprofesionalan! Javio se Dejan! Tužit će Milana – glasi objava na popuilarnoj Fejbuk stranici, fan stranici Zadruge.

Koliko si istiniti ovi navodi, ostaje nam da saznamo…

Izvor:Srbijadanas

Leave a Reply