MARKO BULAT NAKON SKANDALA PROFITIRAO: Pare kaplju sa svih strana, PROCURILI NOVI DETALJI

U šou-biznisu, i dobra i loša reklama je nešto od čega pjevači profitiraju, a pjevač Marko Bulat je još jedan u nizu koji to dokazuje.

Naime, Bulat se nedavno našao u centru skandala zbog nasilja u porodici. Njega je nedavno pretukla Marija, a nakon toga, drastično je poboljšao poslovne angažmane.
Vijest da ga je supruga napala i tukla odjeknula je kao bomba, Marko ju je tada prijavio za nasilje u porodici, a njoj je izrečena mjera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Nakon nekoliko dana, njegovo priznanje da je voli i da neće da se razvede zbog djece mnoge je navelo da se zapitaju kakvim to životom živi poznati pjevač. Sada izvor blizak pjevaču otkriva da je Marku preko noći krenulo.

– Zbog drame u kojoj se našao, iako je ona teška za Bulata i njegovu porodicu, posao mu je bukvalno procvjetao – počinje izvor i dodaje:

– Iako bi se neko drugi možda povukao u mišju rupu čekajući da se cijeli skandal stiša i zaboravi, Marko dobija toliko poziva da ne može sve da postigne. Riješio je da se ponaša kao da se ništa nije desilo, čak je digao i cijenu nastupa. Zovu ga kako iz Srbije, tako i iz dijaspore, ali zasad prioritet imaju tezge kod nas da bi nakon posla mogao da se vrati kući djeci i bolesnoj ženi. Peva u klubovima, restoranima, ali najveći broj poziva odnosi se na privatna veselja, te na svadbe, koje ne odbija. Bukvalno je profitirao od svega što mu se desilo uprkos tome što je po ko zna koji put bio u novinama i na portalima po ne baš dobroj i afirmativnoj priči – kaže izvor.

– Bulat je trebalo da pjeva dva bloka od po dva sata, ali je ostao do fajronta i ispoštovao je svakog gosta. Iako je duplirao cijenu nastupa, on i dalje ne spada u grupu preskupih izvođača, a po načinu na koji obavlja svoj posao i poštuje onog koji ga je angažovao, spada u one poželjnije izvođače s javne scene – ispričao je izvor s ove privatne proslave koji je insistirao na anonimnosti, i dodao da Marko nije pio alkohol, već samo vodu, jer je poslije svirke vozio do Beograda.

U emotivnom obraćanju povodom cijele situacije Bulat je naveo da je njegova supruga lošeg zdravstvenog stanja, ali i izneo detalje fizičkog napada.

– Marija je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanijela teške tjelesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala i davila. Da bi dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i urade ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe jer sam zatekao ženu kako konzumira kokain – rekao je prvo pjevač, i otkrio razlog svađe.

– Nisam legao pored nje da je uspavam i umirim u bolovima koje je trpila u tom trenutku. Nisam uspio da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu – ispričao je pjevač tada na Pinku.

Izvor:Alo

Leave a Reply