ASTROLOZI/ STIŽE POSEBAN ASTRO PERIOD 30. OKTOBRA: Ova 4 znaka će TRLJATI RUKE, jer stiže novac na sve strane!

Uvod u ovo razdoblje, od 24. oktobra, pa do ulaska u retrogradni Mars 30. oktobra, donosi finansijske promjene pojedinim horoskopskim znacima. Novca će u nedelji pred nama imati Škorpije, Vage, Ovnovi i Rakovi.

Škorpija

Sunce i Venera u vašem znaku donose vam odličnu nedelju za zarađivanje novca. Dok Venera obasjava vaš znak, pripremite se za darove. Neko će se potruditi da vas iznenadi vrijednim poklonom.

Vaga

Puno planeta u drugoj kući ukazuje na to da će se novac lijepiti za vas u narednom periodu. Novac dolazi s više strana i usrećiće vas. Za vas “nema zime” što se novca tiče. Do kraja nedelje uspjećete da dogovorite veliki posao.

Ovan

Puno planeta u osmoj kući donosi vam dobre vijesti u vezi s nasljedstvom. To je takođe prilika za dobijanje sponzorstva za važan projekat. Takođe možete lako da naslijedite nešto novca.

Rak

Sunce u Škorpiji donosi vam nove prilike za zaradu na temelju nekog kreativnog rada. To može biti nešto što vam je do sada bio hobi ili jednostavno da dobijete novac za zanimljiv projekat. Istovremeno, planete u petici govore da treba igrati igre na sreću.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Leave a Reply