ZGODNA ANITA JE NOVA ZADRUGARKA, ŽELI FILIPA I DEJANA: Evo ko joj piše svaki dan – VELIKA LJUBAV Maje Marinković

Nova sezona rijaliti programa “Zadruga 6” je na pragu, a neki su već potpisali ugovore sa produkcijom.

Jedna od njih je i mlada mama Anita Stanojlović (19), koja je danas došla na obavezan sistematski pregled pred ulazak u rijaliti.

Anita dolazi iz Kruševca, profesionalni je šminker, a uprkos tome što ima samo devetnaest godina, iza sebe ima “burnu prošlost”. Majka je malog djeteta, a od čovjeka s kojim ga je dobila pobejgla je jer je, kako tvrdi, nasilnik.

– Imam dijete od dvije godine, a s tim muškarcem sam završila prije nego što sam saznala da sam trudna… Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto – požalila se Anita i dodala da joj je bivši zapreijtio čim je čuo da ulazi u “Zadrugu”.

Anita je otkrila i da joj je za oko već zapao jedan od bivših zadrugara, ali da ne želi još uvijek da kaže o kome je riječ. Kako kaže, od nje možemo očekivati apsolutno sve osim s*ksa pred kamerama.

Anita Stanojlović je i pred kamerama priznala da joj već danima piše Marko Janjušević Janjuš, ali da smatra da je među njima prevelika razlika u godinama.

Izvor:SD

Leave a Reply