MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO SVE O SVOJOJ SUPRUZI: Ona je oduvijek interesovala javnost, a ovo je ISTINA O NJOJ – ITCbuss

MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO SVE O SVOJOJ SUPRUZI: Ona je oduvijek interesovala javnost, a ovo je ISTINA O NJOJ

Iako nije osvojio prvo mjesto u petoj sezoni “Zadruge”, Miki Đuričić je Šimanovce napustio kao pobednik. Zadovoljan je što se nije obrukao, a najponosnija je supruga Angelina, koja ne smatra da ga je promijenila, već da Miki reaguje u skladu sa ponašanjem okoline.

Miki je ugostio ekipu “Blica” u Kupinovu, gdej su se uvjerili da se lako privikao na život van rijalitija, te da uskoro planira da pokrene privatan biznis, kao i emisiju sa zadrugarom Stefanom Karićem. Pored tih vijesti, rijaliti zvijezda otkriva da planira selidbu u tazbinu, kojoj se protivio čitavog života.

– Nisam vjerovao da ću izdržati cijeli rijaliti. Sazreo sam. Niko me nije dirao, provocirao, nisam pravio probleme i ulazio u odnose koji bi mogli da mi prave probleme, niti sam imao potrebu. Imao sam za šta da se borim i bilo bi neozbiljno od mene jer imam 45 godina, roditelj sam, da živim taj neki život da me briga za sve. Nije ni novac u pitanju, nego je vrijeme bilo da se uozbiljim. Otac je rekao Angelini: “Svaka čast snajka, promijenila si ga”, a ona mu kaže: “Čika Mirko, nisam ga promijenila, on je uvijek isti, kada su ljudi normalni, Miki je normalan, a kada su nenormalni, i on je” – započeo je Miki, te se dotakao planova za predstojeći period.

– Plan mi je da živim normalno sa ženom, stalno sam “Zadruzi” govorio da je najgora stvar preći kod žene, a najvjerovatnije ću živjeti kod nje, i tako, pošto je ovde tatina kuća, tu on živi. Pričao sam: “Bolje ući keri u dupe, nego ženi u kuću”. Nije ni meni lako. Imam planove što se tiče proizvodnje neke organske hrane, svašta mi prolazi kroz glavu, ali šta god sam pričao unaprijed, nije se desilo i neću da otkrivam detalje. Karić i ja treba da krenemo sa snimanjem putopisa u Srbiji, ali otom potom. Ne žurim nigdje, zadovoljan sam što sam izdržao i vratio se. Najbitnije je da se nisam obrukao – istakao je pčelar iz Kupinova i dodao:

– Ovo mi je bio 10 ili 11 rijaliti, brzo se vratim normalnom životu. Živim kao što sam živeo pre 10 meseci, provodim vreme sa porodicom, nešto se radi kod kuće, kafica sa drugarima… Retko ko me pita o rijalitiju, prvih nekoliko dana ih zanima, kažu svaka čast kako si izdržao, kakvi su to ludaci. Povučeno živim, ne izlazim po klubovima, nit se družim sa poznatim svetom i ljudima iz rijalitija.

Miki i njegova supruga nisu krili emocije na finalnoj večeri u Šimanovcima, a ćerkica Dunja mu je skočila u zagrljaj čim je ustala narednog dana.

– Dete je spavalo kada smo došli u pet ujutru, kada se probudila, počela je da me grli. Dirljivo je bilo i lepo, dugo se nismo videli, sada se ne odvajamo. Videćemo za drugo dete, mlad sam, razmislićemo za koju godinu. To se ne planira, ako se desi, zašto da ne – rekao je Miki, za kojeg se spekulisalo da je rijaliti napustio sa 100.000 evra.

– Ne znam odakle ljudima da sam zaradio toliki novac, to uopšte nije tačno. Možda nisam ništa zaradio, ko zna koliko imam kazni, kršio sam neka pravila. Nadam se da sam dobro prošao – jasan je bio Miki, koji se na naše pitanje, šta bi promenio u prošlosti, jako zamislio.

– Mnogo stvari, pogotovo sa javne scene gde sam sebi dopustio mnogo toga, kao u “Zadruzi 2” gde sam od simpatičnog i omiljenog lika, postao najomraženiji, naravno svojom zaslugom. Nije trebalo sebi to da dopustim – zaključio je Miki.

Leave a Reply