STIŽE NOVAC ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA DO 24. JULA: Evo ko se ne mora “sekirati” za pare

Zbog retrogradnog uticaja planeta, Plutona, Saturna i Neptuna, kojima će se od 29. jula pridružiti i Jupiter, možemo da zaključimo da i novac ne stiže na vrijeme. Astrolozi objašnjavaju da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu

Mars je u Biku, ali usljed sve bližeg aspekta sa Uranom, pravi izazovne situacije u kojoj imamo potrebu da rizikujemo i lako izgubimo novac. Na nebu je planetarna pozicija konfuzna i treba biti strpljiv još nekoliko dana ukoliko želimo da uštedimo.

Astrolozi predviđaju da će Lavovi, Rakovi, Ribe i Škorpije imati novac u narednoj nedelji.

LAV
Planeta komunikacije i pregovora Merkur ulazi u vaš znak i donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Novac će se lijepiti za vas, a svi će imati potrebu bar nešto da vam poklone. Sada je pravo vrijeme za pregovore o većem novcu, jer će ishod tih pregovora biti povoljan.

RAK
Merkur u Lavu će prijati i vama, pa ćete dobiti novac koji možda i niste očekivali. Nećete morati da brinete o novcu u narednim danima jer Merkur i Sunce rade za vas. U poziciji ste da zaradite veći novac. Ne bi bilo loše da probate da igrate igre na sreću. 

RIBE
Jupiter u drugom polju donosi vam materijalno blagostanje ali i troškove. Međutim, dobar aspekat Jupitera sa Merkurom ukazuje na novčani dobitak. Pred vama je uspješna nedelja za novčane transakcije.

ŠKORPIJA
Jupiter u dobrom aspektu sa Merkurom može da vam donese povišicu. Imate priliku možda čak da dobijete bolje plaćen posao ili radite na projektu koji će vam se finansijski isplatiti.

Leave a Reply