DAVID DRAGOJEVIĆ I ANA KORAĆ PONOVO ZAJEDNO- PROGOVORILI O SVOJOJ LJUBAVI NA POSEBAN NAČIN: Osjećanja su još tu

Jedan od omiljenih parova Zadruge.

Ana Korać i David Dragojević su ponovo zajedno, ali ne u vezi, već u pjesmi koja se pojavila na Jutjubu

Njihova je ljubav bila toliko jaka da su emocije pretočili u muziku. Nekadašnji partneri koji su vezu otpočeli u rijalitiju snimili su pjesmu “Da li bi da li bi” koja je tek prije neki dan ugledala svjetlost dana.

02-190

Foto: Youtube Printscreen/scandaltabloid

Producent ovog projekta odlučio je da prikaže kako je njihova bajka izgledala u trenucima kada su se najviše voljeli. Kroz kadrove mora, ljeta, zajedničkih fotografija urađen je i spot, a na jutjubu već pretenduje da uđe u top pet nasjlušanijih pjesama.

Iako već izvjesno vrijeme nisu zajedno, Koraćeva i Dragojević su ostali u odličnom odnosu, a njihovi fanovi ako je suditi po komentarima i dalje rone suze što se njihova bajka završila.

01-214

Foto: Youtube Printscreen/scandaltabloid
– Prelijepa vam je pjesma kao i vi sto ste, samo još da se pomirite – jedan je od komentara.

– Bravo, pjesma je super kao sto ste vas dvoje bili prelijep par. Voljela bih da se obnovi vasa veza – napisao je neko od njihovih pratilaca.

– “Šta ste čekali, pjesma je top. Spot je odličan,jednostavan i vidi se da je vaša ljubav bila jaka. Oboje ste super otpjevali. Drago mi je da je pjesma ugledala svjetlost dana – samo su neki od reakcija na numeru koja na prvo slušanje ulazi u uši.

Leave a Reply