NAGLI PREKID EMISIJE – UPALA U STUDIO I IZOFIRALA JE KAO NIKAD: Nije znala šta je snašlo

Tenzija se ne smiruje!

U toku je novo izdanje radio emisije ‘Amnezija’, a ovoga puta, Filip Car ugostio je MC Aleks kako bi progovorila o svojim emocijama i situaciji sa svojom partnerkom (prijateljicom), a ubrzo je ušla i ona, Jovana Tomić Matora, koja je prekinula njeno izlaganje.

Meni je ovo presmiješno, moram da kažem. Obratiću se ljudima, ne njoj. Na žurki je napravila s*anje, nakon toga je rekla da joj se gadim, da ne može očima da me gleda. Sutradan ponovo na klipovima haos, nakon toga sve priznaje Đedoviću, sve ono što smo nas dvije pričale. Na Pretresu nedjelje, novi haos, ja se suprotstavljam svima. U izolaciji, muk! Kada smo razgovarale, rekla je da ne želi sa mnom komunikaciju da bi se na taj način izvinila porodici… Ona nakon svega, odlučuje da prekida sve, a ja ništa ne radim… Sada, opet kaže da ne može da me gleda! Zašto? Malo je šizofreno! Ja niti sam je vrijeđala, niti sam planirlaa da je šutnem, nisam imala ni za šta lošu nameru. Suzdržavala sam se svega, trudila sam se da je ispoštujem… A ona iz čista mira kaže da sam ja kriva za sve. Imala sam strah da je ne razumijem dovoljno, da joj ne pružam dovoljno, a ona sada ovako govori. Ja nju ne mogu da gledam očima – vikala je Jovana.

Mene ne zanima šta ova žena priča – dodala je MC Aleks.

Ne da joj neću dati šansu, nego nema šanse! Poverovala sam joj, da, mislila sam da je iskrena! Kada je došla torta, ona je gledala kao da je stigla bomba – nastavila je.

Da li je tvoja porodeica najveći problem? – pitao je Car.

Smatram da ona nije vrijedna svega! – viknula je MC Aleks.

Zašto si onda sve priznala i dokazivala da me voliš? – pitala je bijesno Matora.

Zato što sam glupačetina! Moja majka je za sve u pravu, uvijek je u pravu! – dodala je Aleks.

Totalno mi je nejasna ova djevojka! – nervirala se Tomićeva.

Moram da se umiješam! Ne mogu da slušam gluposti! Krucijalni problem je što nju ubija pritisak i što ona nikada neće biti sa njom pred kamerama! Rekla sam joj da treba da prizna da voli Matoru kao prijatelja, ali isključivo voli muškarce… Sada Aleks, svojim ponašanjem praviš samo najgore, jer mijenjaš priče non stop – govorila je Dalila.

Ja sam se malo pogubila – rekla je Aleks.

Ma nisi se pogubila, priznaj sve lepo – dodala je Dragojevićka.

Da li je istina ovo što je rekla Dalila? – pitao je Filip.

Mislim da jeste, ali sam želela našem odnosu da dam šansu, jer mi nije bilo jasno zašto se uvijek vraćam tom odnosu – odgovorila je.

Detaljnije u nastavku.

Leave a Reply