VODITELJCA NA PINK TELEVIZIJI, DALILA OSTAJE U SRBIJI NAKON ZADRUGE: Vodit će program koji svi gledaju (VIDEO)

Marko Đedović i Miki Đuričić su jutros do ranih sati sedeli u dvorištu “Zadruge” i pričali, a posebno su se fokusirali na Dalilu Dragojević, o kojoj su imali mnogo toga da kažu. 

Đedović je osuo paljbu po nekadašnjoj drugarici, nazvavši je “folirantom”, te kako je istakao, ne zna da li se više folira kad beži iz rijalitija, ili kada posle toga ima odnose sa Filipom Carem. 

U toku razgovora, Miki je komentarisao kako je “Srbija obećana zemlja”, budući da dosta rijaliti igrača iz regiona, nakon učešća ostaje da živi i radi u našoj zemlji.

U jednom trenutku je pitao Đedovića šta će Dalila raditi kada se završi “Zadruga”, a Marko je otkrio da Dragojevićka ne planira da se vraća u Bosnu, te da želi u Beogradu da napravi karijeru voditeljke. 

– Neće se ona vraćati u Šepak… Dalila će ostati ovde – rekao je Đedović. 

– Pa šta će da radi ovde? Da bude zvezda “Zadruge 6”? – upitao je Miki. 

– Ili će da postane voditeljka na Red televiziji, možda vremenske prognoze… Imali smo mi pobednicu “Zadruge”, koja se posle skidala i vodila vremensku prognozu sećaš se? – rekao je Đedović, aludirajući na Ivu Grgurić. 

– Jao, video sam to – odgovorio je Miki. 

– Ma kakva voditeljka, pa neće je sigurno pustiti da vodi Dnevnik ili Jutarnji program na Pinku, nisu ludi – rekao je Đedović. 

https://www.instagram.com/tv/CecYByDDrYF

Leave a Reply