PRIPREMA DALILI SRAMNO PONIŽENJE, CAR PRIZNAO TAJNI PLAN OSVETE: Evo šta će uraditi na finalu (VIDEO)

Filip Car je razgovarao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. On je od starta pričao o njegovom odnosu sa Dalilom Dragojević:

– Danas smo okej, mirni smo.. Nadam se da ćemo mirno završiti noć i početi dan. Bolje nam je da razmišljamo dan za dan i noć za noć. – krenuo je Car da priča o Dalili i njemu.

– Ona ima to neko šesto čulo kada sam ja u pitanju. Ona zna koliko ja imam stvari u glavi, pa je i ona dosta negativna kada su nam se dešavala sve te stvari. Plašimo se svega. Kad sam god mislio da su moje odluke prave, pokazalo se da nisu, tada su moji bliski ljudi uvek bili u pravu… Ja nikada nisam slušao nikaga, ali na mene će uticati mišljenje mojih o Dalili, ali ja sam taj koji će odlučiti o svemu. Meni se svaki dan menja mišljenje o našem odnosu i njoj. Ja ne znam šta osećam nekada, pomnešano mi je sve i ego i sujeta, a opet i žal za svim,a da ne pominjem onaj oseća kako da je pustim samu posle svega. Ja ne mogu da dozvolim da bude sama i da se sama bori za sve,a meni se u glavi dešavaju svakave stvari. Gledam je kao nekoga ko laže, ko mi ne radi dobro, ko nije moralan, iskren, a onda, onda je gledam kao ženu koja može se da ispuni, neko koga volim i ko je dobar… Pogrešio sam hiljadu puta, pa sam bio loš prema njoj,a onda ona pokaže da je puna ljubavi – rekoa je Car.

– Kakvo je tvoje mišljenje o njoj, je l znaš ti šta osećaš uopšte? – upitao je Darko.

– Ja sam nju počeo da tumačim u svim situacijama, i meni se sve pomeša u glavi u tim momentima. Ja sve kažem, pogotovo kada mi smeta, a to možda nije dobro. Ona je moje ogledalo, pokazao sam sva svoja lica upravo u odnosu sa njom, a da je ne volim ne bih to sebi dozvoilio, podrazumeva se da je volim. Meni kada padne klapna ja svašta posmislim, ali kada podvučem crtu ja znam da je volim. Odlučio sam da joj stavljam znanja da je volim, trudiću se da ispunim sve ono što ona želi, daću maksimum da vidim da li mi možemo, da vidim da li je problem u meni. Kod mene mora biti svega da bih ja mogao biti sa njom… Ne vraćam se ja njoj iz griže savesti, vidi se da ja kada nisam sa njom, koliko mi fali, a onda mi pukne film pa radim sve i svaštqa da bih joj se zgadio.

Dalila se nada da će sa Carem da ide istog dana kući o čemu je više puta pričala. Ipak, Car je priznao da joj sprema hladni tuš i poniženje. 

– Ne verujem da ću ići sa njom kući, mislim da ćemo ići sa porodicama, ali ćemo se sutra videti. Moram da nađem balns između porodice i nje, i nje i prijatelja. Meni je život jako težak bio, ja imam samo osam razreda škole. Ja znam da funkcionišem na milion načina, a sada idem srčano zbog nje, ali potrebno mi je da vidim porodicu, da ih zagrlim, da budem sa njima, pa da vidim šta i kako. Sestra mi je rodila sina, ja ga nisam video – rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Leave a Reply