KRISTINA I KRISTIJAN OTKRILI POL BEBE, RADOSNE VIJESTI U PORODICI: Čestitke samo pristižu (FOTO)

Kristina Spalević i Kristijan Golubović čekaju svoje prvo dijete, a sada su progovorili o prinovi.

Naime, nakon što je prošli put izgubila bebu, njih dvoje su nastavili da rade na potomstvu, i sada ne kriju koliko su sreći zbog nove trudnoće, ali su i priznali čemu se nadaju:

– Ulazim u treći mjesec i jako smo srećni. Da budem iskrena, sada se uopšte ne čuvam jer smo videli da je sve u najboljem redu. U toku sljedeće nedelje možda saznamo i pol djeteta. Iskreno ne znam čemu da se nadamo. Kristijan je ubjeđen da čekam dječaka – krenula je da priča Kristina.

– Jesam, ubjeđen sam da je dječak, zbog njenog karaktera, a i ona više voli dječake, mada bih ja više volio ćerkicu, da bi Vera imala svoju posestru i da se druže. Meni je to iskreno drugačije, doživeo sam ćerku na poseban način, kao i svi očevi, ta veza je nešto nevjerovartno… Sina imam iz prvog braka, on je već stasao u ozbiljnog momka, a sa njim sa zadovoljo onu narodnu što mi je deda govorio: “Prvo pa muško.” Ja želim da ima petoro djece, a ako Bog da, i iduće i one tamo godine će biti još. Zamlo smo omanuli ovaj put za bliznace jer i ona i ja imamo u familiji, ali nikada nije kasno – rekao je Kristijan.

– Ja sam iskreno mislila da su blizanci, jer baš dosta jedem i spavam, mada sve je moguće, blizanci mogu da se pojave u trećem mjesecu – dodala je Kristina.

Izvor:Kurir

Leave a Reply