EVO ZBOG ČEGA SU RASKINULI FRAN I ELENA KITIĆ: Otkriveno šta se desilo dok je Pujas bio u Zadruzi

Sve je počelo kao poslovni odnos?

Nakon izlaska iz “Zadruge” Fran Pujas priznao je da je prekinuo ljubavni odnos sa Elenom Kitić, ali razlog zbog kog je došlo do kraha ljubavi nije želio da navede.

Međutim, kako izvor blizak Pujasu ističe, razlog raskida bivšeg zadrugara i popularne pevačice je sve prisniji odnos Elene sa mladom muzičkom zvijezdom –  reperom Mihajlom Veruovićem, poznatijim pod umjetničkim imenom Vojaž.

6198e897-f320-4cdb-9d1f-3ab00a0a0a64-5fb649fe-c028-4f13-b648-48be0a0a0a64-fran-pujas-6tee-690x480-preview

– Elena i Vojaž su postali nerazdvojni tokom Franovog boravka u “Zadruzi”. Sve je počelo kao poslovan odnos, snimaju pjesmu, spot, a onda su se kasnije pojavile varnice, te je svima bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će ući u vezu. Kako je Elena tada bila u vezi sa Franom, nije htjela ništa da uradi dok on ne izađe iz rijalitija, htjela je da raščisti prvo s njim, a onda i uplovi u nešto više sa Vojažom – navodi izvor.

Podsjetimo, jedna od stvari koju Elenini fanovi željno iščekuju je duet sa Vojažom, koji su u više navrata najavljivali. Pjevačica je nedavno i sama na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sa reperom, a iako je sve bilo u svrhe promovisanje nove pjesme, svi su odmah posumnjali da među ima nečeg više od poslovnog odnosa.

Leave a Reply