“GADI MI SE DAN KAD SAM JE UPOZNAO” CAR POČEO DA SE PREZNOJAVA OD BIJESA: Dalila ne vjeruje šta joj dešava (VIDEO)

Utoku  emisija “Pitanja gledalaca”, a voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje pročitala Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Zašto pijete kad vidite da većinu problema imate kad ste pijani i pod alkoholom – glasilo je pitanje.

Hteo sam da kažem za Dalilu. Ona je pogubljena, ne da priča, nego da sluša. Ona sad već ne zna ono što je Marko rekao za nju, a htela je da se doveže…Tebi je centrala odvezana – rekao je Car.

Šta god da je Dalila uradila, ona je za Cara svetica. Ja nisam Đedović, ja ti kažem direktno u oči – skočio je Mića.

Mene nervira kad mu Đedović ubaci nekog rovca…Kada ti Đedović kaže: “Ti ćeš njoj dati nogu u du*e”, ti se onda automatski vraćaš na ono staro – rekao je Mića.

Glupo je da je vezan taj alkohol za nju, jer ona se napila samo dva puta…Nisam video, jer nisam bio sa tobom kada si se uke**la od alkohola onaj utorak. Zašto sam rekao na početku pitanja da je njena pogubljenost sa slušanjem? Ja znam da se izrazim, a ono što ljudi pričaju, ja ne upijam. Kad je pitaš nešto, ona ima osećaj da je sve napad, teorija, produbljivanje. Još kad na sve to dođe – rekao je Car.

Naredno pitanje je bilo za Cara, takođe.

Rekao si da ti je Dalila sve u životu i da te voli najviše na svetu, je l’ stvarno to misliš – glasilo je pitanje.

Ne osećam se dobro, vidiš da se znojim. Toliko si negativna i toliko negative poseduje, da je to neverovatno. Ja sam to govorio u momentima kad ova devojka nije ovakva, da, u tim momentima mi je najbitnija i najvažnija, a kada je ovakva, gadi mi se dan kad sam je upoznao…Ja nju često gledam kao najvećeg neprijatelja – rekao je Car.

Ja te gledam kao najvećeg nepriajtelja kad me razvlačiš po izolaciji. Soli pamet nekom drugom – odbrusila je Dalila.

Haos oko hotela je ispao kada je Đedović imao izlaganje – skočio je Mića, a Dragojevićka se složila.

Kad ih bude videla iz nekog drugog ugla u Narod pita, razbesneće je. Ja sam bio svedok tog klipa, ali sam ja taj odgovor i pitanje doživeo. Mene su pitanja poremetila…Onako kako se ona postavi i da odgovor, to mi stvara mir ili nemir. Znaš šta su meni govorili u fazi muvanja nas dvoje, te igra, te njih dvoje su zli – rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Leave a Reply