KOJE BOJE JE VAŠ NOVČANIK – OD TOG ZAVISI HOĆETE LI IMATI PARA: Feng shui trik za privlačenje novca

Verovanja kažu da od boje novčanika zavisi finansijski prosperitet

Prema Feng šui tradiciji, boja vašeg novčanika otkriva mnogo toga o vama, ali i da li ćete imati novca.

Zbog toga treba da pripazite koju boju novčanika birate. On bi trebalo da bude u jednoj od pet boja, prema Feng šui pravilima, ako želite da privučete novac.

Evo šta boja vašeg novčanika govori o vama.

Crni novčanik

Ako želite da privučete novac u svoj život, možda treba da razmislite o tome da nabavite novčanik u crnoj boji.

Crna je najčešća boja novčanika, a ukoliko i vi imate jedan takav – niste pogriješili. Crna boja simbolizuje bogatstvo i prosperitet. Ako želite da napredujete u karijeri ili privatnom biznisu, odaberite novčanik u crnoj boji.

Crvena
Ova boja je od davnina poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje. Vrlo brzo neutrališe negativnu energiju, a vlasniku donosi obilje i stabilnost u finansijama.

Crvena boja je simbol vatre. Ako imate crveni novčanik, može se desiti da ćete simbolično “spaliti svoju sreću” kada je riječ o novcu. Neki, pak, tvrde da im crvena boja donosi sreću. Ako ste u nekom periodu života imali crveni novčanik i bili zadovoljni finansijskim stanjem, nabavite još jedan – možda vam se opet posreći.

Smeđa
Ova boja donosi bogatstvo i najčešća je među novčanicima, pa njoj treba da se okrenete ako želite da uvećate ušteđevinu. Takođe, ako ste skloni neodgovornom trošenju, ova boja može da vas obuzda da nekontrolisano kupujete.

Plava
Plava boja simboluje vodu, pa tako i novčanici u ovoj boji sugerišu da će vaš novac “otplutati”. Izbjegavajte novčanike ove boje.

Zelena
Zelena boja obično predstavlja život i rast. Ako uredno poređate novac u zeleni novčanik, možete da se nadate uvećanju prihoda. Takođe, prema Feng šui učenju, ne bi trebalo u novčaniku da držite neplaćene račune jer time privlačite gubitak na polju finansija.

Žuta
Žuta boja može da privuče novac koji ćete brzo potrošiti, ali i brzo zaraditi. Birajte novčanik u boji senfa ili pastelno žuti novčanik da bi novac “cirkulisao”. Senf žuta će vam pomoći da uštedite novac, a pastelna će vam donijeti više sreće u pregovorima oko plate.

Ljubičasta je slična roze boji i predstavlja ljubav. Najviše pogoduje djevojkama koje su u potrazi za partnerom. Međutim, neće vam pomoći u potrazi za bogatstvom.

Roze
Roze ima jaku simboliku u ljubavi, ali ne i u bogatstvu. Ako želite da uvećate svoje bogatstvo, klonite se novčanika u ružičastim nijansanam – mamiće vas da stalno trošite.

Leave a Reply