DALILA POSLALA PORUKU PORODICI, OBRATILA SE SVOM OCU: Danima se već priprema… EVO ŠTA JE REKLA (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Sinoć je održan  Pretres nedjelje sa Darkom Tanasijevićem, Dalila Dragojević je dala svoj sud na svoju novu titulu – najvećeg razočaranja u Zadruzi.

 – Ja sam svesna svojih grešaka i da ne postupam onako kako treba. Konkretno da nabrajam sve razloge, ne bih, jer bi mnoge uvredila. Na granici sam da budem prosta i da ne uvijam u folije. Ovrnuću se samo još jednom na to, neću dozvoliti da više ikada ispadnem bezojsećajna i povezivali me sa bivšim suprugom. Ne mislim da je moj razvod razočarenje, jer sam otišla iz braka koji on kaže da je bio loš… Shodno svemu što je rekao Dejan o meni i o našem braku, ja ne mogu biti razočaranje – govorila je Dalila.

A onda je imala poruku za oca i svoju porodicu:

 – Smatram da mu najteže pada to a Filipom, to sam shvatila i ona kada sam pričala sa njim… Znam da mu je sve sa Dejanom jako teško palo, ali ja sam imala svoj izbor… Sigurna sam da on nikada nije mogao da vjeruje da ću preći preko svih uvreda i situacija u kojima sam bila… Za svakoga roditelja nije normalno da gleda sve i svašta, verujem da me čeka pakao… Danima se pripremam za sve ono što me čeka, stalno razmišljam šta ću i kako kada izađem, da li ću uspjeti sa Filipom… Ja se još jednom izvinjavam porodici na svemu i na mom učešću, ali moj život je moja stvar, od sudbine se ne može pomoći. Ja prihvatam ovo, jer sam svjesna šta sam uradila – nastavila je Dragojevićka.

Leave a Reply