KOKTEL KOJI PRŽI KILOGRAME: Djevojka je svako jutro na PRAZAN STOMAK pila po jednu kašiku i prepolovila se za SAMO dva mjeseca!

Drastično ubrzava metabolizam

Kada ustanemo ono čime pokrenemo organizam je veoma bitno. Ako odmah na početku dana unesemo u organizam ono što mu i nije toliko potrebno, ne možemo očekivati da u ostatku dana ima produktivno stanje za nas

Olja je djevojka koja se godinama mučila sa viškom kilograma, ali joj je ova domaća receptura pomogla kao ništa do sada.

Mješavina maslinovog ulja i limuna je savršena kombinacija koja pomaže kod različitih zdravstvenih stanja i tegoba, očistiće vaše tijelo od svih toksina i štetnih materija i napuniće vas energijom.

Potrebno je:

-Supena kašika maslinovog ulja,
-supena kašika limunovog soka.

Popijte to na prazan stomak i vidjećete sljedećih dana koliko će se vaš organizam očistiti od svih otrova.

Maslinovo ulje sadrži vitamine A, D, K i E koji vam pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i tako sprječava prevremeno starenje. Takodje, sadrži i esencijalne masne kiseline koji pomažu kod lošeg holesterola.

Limun je veoma bogat vitaminima C i B, antioksidansima, bjelančevinama, kalijumom, ugljenim hidratima i fosforom. Olakšava probavu i ubrzava razlaganje masti.

Njihova kombinacija, limuna i maslinovog ulja je i više nego povoljna jer je odlična za sagorijevanje masnih naslaga. Reguliše probavu i čuva zdravlje krvnih sudova i srca. Takođe, utiču na rad jetre i podstiču razlaganje kamena u žuči.

Na ovaj način se tijelu osiguravaju važi vitamini i djeluju protivupalno.

Ovo je odličan način da se riješite viška kilograma i poboljšate svoj metabolizam za veoma kratak period.

Leave a Reply