STIŽE PUN MJESEC U VAGI: 16. april je VAŽAN datum, a promijeniće ŽIVOT ovim ZNAKOVIMA

Pred nama je važan astrološki mjesec, jer Venera danas ulazi u Ribe, pa nas zatim očekuje konjukcija Jupiter i Neptuna, ali i pun Mjesec u znaku Vage 16. aprila

Drugim riječima, pred nama je uzbudljiv astrološki mjesec koji će mnogima promijeniti sudbinu. Ukoliko ste mislili da vam se ništa ne događa, pripremite se za zvjezdanu vožnju koja donosi velike promjene

Kako je Vaga jedan od tri vazdušna znaka, pred nama je period u kojem ćemo tražiti balans u životu. Potreba za uspostavljanje ravnoteže je nešto što će obilježiti pun Mjesec u Vagi.

Kako je Vaga znak ljubavi, jasno je da će ovaj pun Mjesec uticati i na emotivni život. Imaćemo potrebu da imamo uravnotežene odnose u svakom smislu.

Kako je svaki pun Mjesec težak na psihološkom nivou, potrebno je da ostanemo suzdržani od emotivnih reakcija koje mogu da budu prenaglašene.

Pun Mjesec u Vagi uticaće na sve znakove, a najteže će pasti Ovnovima, Jarčevima i Djevicama.

Sa druge strane Strijelčevi, Lavovi, Vodolije i Blizanci mogu da iskoristite energiju punog Meseca.

VAGA – Pred nama je period u kojem ćete poraditi na sebi i imati mogućnost da dovedete svoj život u ravnotežu. Ovo vam donosi i mirniju ljubavnu luku, pa ćete imati priliku da popravite odnos sa voljenom osobom.

OVAN – Pun Mjesec donijeće velike promene u partnerskim odnosima. Pokušavaćete da pronađete kompromis između onoga što želite i što je ispravno. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti klimav.

JARAC – Pun Mesec u Vagi donosi vam klimav period na poslu. Ovo će usloviti promjene koje vam možda ne odgovaraju, ali će biti nužne. Očekujte rasprave na radnom mestu.

DJEVICA – Pretrpjećete promjene kod kuće. To je nešto što se tiče vašeg doma, a pojedini pripadnici vašeg znaka će se preseliti. Možete lako da dobijete neko rješenje za stan koje vam ne odgovara.

Leave a Reply