DANAS JE DAN MLADOG MJESECA – ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI NAOPAČKE: Kreće novo poglavlje, šta to znači

Aspekti koji će pratiti ovaj Mlađak su jako intenzivni. Sunce, Mjesec i Merkur smješteni su neposrednoj blizini Kirona. Ovo je put iscjeljenja. Možda se neke stare rane moraju ponovno otvoriti kako bi ih ovaj put u potpunosti zaliječili. Mars se približava Saturnu u Vodenjaku, a tu je i Venera. Ovo je energija male osobne revolucije kojom preslagujemo svoju stvarnost i oslobađamo se utega prošlosti. Sjajno vrijeme da se fokusiramo na cilj, preuzmemo odgovornost te prestanemo sami sebi podmetati nogu.

U travanj/april ulazimo s mladim Mjesecom u Ovnu, a tako ćemo ga i okončati, uz mladi Mjesec i pomrčinu Sunca u Biku 30. travnja/aprila.

Riječ je o razdoblju u kojem staro i neupotrebljivo umire i stvara se nešto novo.

Novi početak, nove odluke, nove inicijative.

Mladi Mjesec odvit će se na prvi dan travnja/aprila u 7 sati i 24 minute na 11′ Ovna. On budi energiju hrabrosti, odlučnosti i spremnosti da se pomaknemo s nekih starih mjesta u kojima se osjećamo zaglavljeno.

Podupire našu namjeru da se pobrinemo za sebe i ostvarimo ono što je nama bitno. Pokazuje nam naše potrebe, htijenja. Budi nas nakon dugog zimskog sna.

Možda nešto treba ostaviti iza sebe, pospremiti u pretince prošlosti kako bismo s više lakoće i jednostavnosti ostvarili zamišljeno.

Aspekti koji će pratiti ovaj Mlađak su jako intenzivni. Sunce, Mjesec i Merkur smješteni su neposrednoj blizini Kirona. Ovo je put iscjeljenja. Možda se neke stare rane moraju ponovno otvoriti kako bi ih ovaj put u potpunosti zaliječili.

Jedna vijest ili razgovor pokreće novi slijed zbivanja i nešto izlazi na površinu, postaje vidljivije. I tada, u tom trenutku, trebamo s zauzeti za sebe. Donijeti odluku. Shvatiti da smo mi lideri svog života i da ne smijemo nikome dopustiti da nam oduzme to unutarnje vodstvo.

Mars se približava Saturnu u Vodenjaku, a tu je i Venera. Tamo gdje vlada strah, nema slobode. Tamo gdje sami sebi namećemo ograničenja, nema napretka.

Ovo je energija male osobne revolucije kojom preslagujemo svoju stvarnost i oslobađamo se utega prošlosti. Sjajno vrijeme da se fokusiramo na cilj, preuzmemo odgovornost te prestanemo sami sebi podmetati nogu i neprestano se spoticati na istim ili sličnim temama.

Gdje želimo biti? Kakav posao želimo raditi? Kakav odnos želimo živjeti? Što nam treba da živimo ispunjen i produktivan život?

Postavite namjeru. U cijelu priču upliće se i bliski kontakt Jupitera i Neptuna u znaku Riba koji budi idealizam, kreativnost, daje nam neku viziju budućnost, ali i podršku Svemira ako biramo ono što je dobro za nas.

Ako gurate nešto što nikako ne ide, ostavite to iza sebe, barem zasad.

Iskoristite snagu ovog Mlađaka i usmjerite energiju na ostvarenje vlastitih potencijala. To život traži od nas, a naše srce će nam biti zahvalno.

Kada mi sami sebe čuvamo i Svemir nam čuva leđa.

Kada biramo ono što je dobro za nas, dolaze dodatni bonusi.

Ne bojte se, zakoračite u novu životnu pustolovinu!

Leave a Reply