POČETAK PROLJEĆA OVIM ZNAKOVIMA DONOSI BRDO LOVE: Numerologinja Gordana Dragišić otkrila i kome slijede promjene u ljubavi

Proljeće samo što nije počelo, a ovaj period donijet će dosta promjena, tvrdi numerološkinja Gordana Dragišić.

Kažu da je proljeće idealno za pokretanje promjena. Željno iščekujemo da ispunimo svoje ciljeve, a gostujući u emisiji “Vikend na K1”, numerološkinja Gordana Dragišić otkrila je koga čeka boljitak kada je riječ o finansijama

Ona je tom prilikom otkrila da nas čeka vrlo uzbudljiv period.

“Ovo proljeće biće u jednom jako lepom periodu, a to je Venera. Kad krene prolejće, imamo i Jupiter i Veneru što je jako dobro. To donosi jako lijepu energiju, tako da će svim znacima biti jako zanimljivo ovo godišnje doba. Svi me pitaju da li će se zaljubiti, da li će krenuti posao, ali mnoge čak zanima i moda”, rekla je Gordana i otkrila koga čekaju lepi događaji.

“Što se tiče perioda, sve zavisi od horoskopskog znaka i kodova u datumu rođenja. Moram da kažem da će proljeće biti jako zanimljivo za Strelčeve, Škorpije, Vage, Vodolije i čak za one koji su rođeni u znaku Blizanaca. To je jako dobar i odličan period za njihov posao, karijeru i nešto što su jako dugo čekali. To je period realizacije”, objasnila je.

Numerološkinja je upozorila i znake koji bi trebalo da uštede.

“Iskreno ću reći da znaci Ovan i Ribe, bez obzira što je ovo njihov period, treba da povedu računa o finansijama, o rasipanju jer će oni biti skloni tome o ovom periodu. Ovo je takođe loš period za ljubav, ali Ovnovima dolazi dobar period od juna mjeseca. Tada će biti veselja, sreće, a oni koji žele da se ožene ili udaju, to će se dogoditi u narednih godinu dana”, istakla je Gordana.

(MONDO)

Leave a Reply