TANJA IZAŠLA IZ ZADRUGE PRIJE NEKOLIKO DANA, OTADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Završila na ulici!

Tanja Jovićević, nekadašnja članica benda “Oktobar 1984, prije nedelju dana napustila Zadrugu i od tada joj se gubi svaki trag. Ni njeni najbliži prijatelji navodno je nisu ni vidjeli ni čuli, a Tanja se kratko javila.

– Šta da vam kažem. Od kada sam izašla iz rijalitija, smještena sam u jednom pansionu na Ibarskoj magistrali, koji mi plaća produkcija Zadruge, odnosno moj drug Željko Mitrović. Tu sam dok ne riješim stambeno pitanje. Tu sam jer neman gdje da idem. Zvao me je i Bane Dokić i ponudio mi smještaj, ali meni ne treba smještaj na noć ili dvije, meni treba trajno stambeno rješenje. I sama ne znam ni gdje ću ni šta ću, razumite me, nije mi lako – zabrinuto je rekla Tanja za Star.

Sa druge stranke, njeni prijatelji kažu da im se ne javlja, samo se jednom drugu javila tražeći novčanu pomoć kako bi imala za hranu, dok joj ne legne uplata za ovih pet mjeseci koliko je prometa u rijalitiju.

“Čuo sam se sa Tanjom, ali situacija je jako teška. Ona od kada je prodala svoj stan, smuca se od prijatelja do prijatelji. To nije rješenje, zna i ona. Nekako je u rijalitiju bila mirna i obezbjeđenja, a sada ponovo za nju počinje borba za goli život. Ona se stalno nada da će joj neko pomoći da riješi krov nad glavom, ali dok ne zasuče rukave i dok ne počne da zarađuje sama za hljeb i račune, nema njoj mira. Zimu je takoreći pregrmela, ali ako na koji dan ne riješi gdje će, bukvalno će ostati na ulici. Žao mi je, mnogo je dobra, ali mora i ona da se urazumi“, ispričao nam je jedan od Tanjinih prijatelja koji joj non stop pomaže.

Leave a Reply