‘SAMO SAM GA VIDJELA KAKO KLEČI NA KOLENIMA I REKLA SAM DA!’ Dalila iznijela sve detalje prosidbe (VIDEO)

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević. Započeli su razgovor o početku ljubavi sa Dejanom Dragojevićem i o odnosu sa Dragojevićima.

Dalila, tebi počinje novi život 2017 – rekao je Nemanja Vujičić

Foto:Printscreen Pink.rs

Da, upoznala sam Dejana. Bilo je burno i katastrofa. Od zabranjene ljubavi do borbe da postane dozvoljena – rekla je Dalila.
Ko vam nije dozvolio da se volite – pitao je Nemanja Vujičić.
Znaš kako, bilo je priče da nisam bila za njega. Mnogi su pričali. Pa ne znam, ali u trenutku kad smo počeli da se zabavljamo, njena mama nas nije vidjela zajedno. Govorila je da je on beba, da nije za vezu, a da sam ja neko ko je stariji – otkrila je Dalila.

Foto:Printscreen Pink.rs

Dejan i ti ste se upoznali u rijalitiju, pa ste izašli i pokušali život zajedno. Gde – pitao je Nemanja Vujičić.
U Zemunu. U tom trenutku mi stiže poruka da je taj stan plaćen sedam dana, jer je nama to podrška platila. Rekli su nam da je taj stan, ustvari naš stan. Dali su nam ključ i adresu. Kad je prošlo nekoliko dana, dobila sam poruku da treba da se izađe. Našli smo novi stan na Zvezdari i tu smo htjeli da nastavimo svoj život tu. Vratili smo se sa mora i prošlo je par meseci, pa pošto nikad nije bio u Bosni, rekla sam da odemo u Sarajevo. Do tada nisam bila u kontaktu sa svojim ocem, pa sam tada ugledala njegov poziv. Nismo dugo razgovarali zbog tog nečega u rijalitiju. Dejan mi je rekao da se javim. Javila sam se, on mi kaže: “Je l’ si ti zaboravila na oca?”. Počela sam da plačem i rekla sam: “Pa, zar smijem da dođem?”, onda mi je on rekao: “Ko ti je usadio da ne smiješ da dođeš svojoj kući?”. Ništa mi nije bilo jasno. Imali smo zakazano za Sarajevo. Došlo je moje neko društvo koje je silno željelo da idemo na taj ručak, Dejan nije htio. Došli smo do česme, rekao mi je da se okrenem i ne gledam. Ja sam se okrenula i nisam gledala. Pozvao me je da se ponovo okrenem ka njemu i vidjela sam njega kako kleči na koljenima sa prstenom. To se tad desilo i rekla sam DA – rekla je Dalila.

Foto:Printscreen Pink.rs

Poslije koliko si mogla ili željela da upoznaš Dejanove rodiitelje – pitao je Nemanja Vujičić.
Upoznala sam ih tamo kroz taj šou. Znala sam tada samo majku i brata, a otac se nije pojavljivao u početku. Mungos je uvijek bio za nas i on je uvijek držao našu stranu, a Biljana je uvijek bila protiv. Osjećala sam se kao neki višak
Ti si shvatila da tamo nisi dobrodošla i nakon toga – pitao je Nemanja Vujičić.
Prosto to se vidjelo i po dočeku i po ponašanju. Sve je bilo fokusirano na Dejana, kao da sam ja višak. Govorio mi je da je jedino problem da je vjera. Nisam željela u to da vjerujem, dok mi Dejan nije rekao da su rekli da će da spreme prasence kad ja budem došla. Nije bilo toga kad sam ja došla, ne mogu da griješim dušu. Lagala bih kad bih rekla da je bilo tako. Dejan mi je to rekao. Uvijek sam se ponašala sramežljivo i rekla sam da izbjegavamo da jedemo, da se ne osjećam kao teret. Kad su dolazili kod nas u Beograd, trudila sam se da ih dočekam, tad smo im i saopštili da ćemo napraviti kuću. Rekla je da probamo u sobi da živimo, da vidimo da li će to ići. Ona je rekla da njoj neće nijedna snajka da bude iznad glave – rekla je Dalila.

Kakav si odnos imala sa njima – pitao je Nemanja Vujičić.
Imala sam okej odnos, dok nisu krenule, da tako kažem, uvrede sa njihove strane. Najveća uvreda za koju mi je Dejan rekao. Rekao je da je čuo nešto što nije želio da mi prenese, ali mora. Rekao mi je da je mama izgovarala jako ružne kletve, koje su se odnosile na trudnoću i na matericu. Čula sam od nje da to nije istina, ali sam čula od Gorana da je to istina i da je to rekla – rekla je Dalila.

U video- prilogu pogledajte detaljnije.

Leave a Reply