MUK U BIJELOJ KUĆI – DALILA SE U SUZAMA OBRATILA DEJANU: Emotivnim riječima se oprostila od Dejana za sva vremena (VIDEO)

Svi su ih nijemo posmatrali

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Zadrugari su odlučil da Dalila ide ode u izolaciju i u duel gdje će se boriti za opstanak.

Prinstcreen Pink.rs

Neka moja trauma i sve ono što mi se desilo, doživjela sam to lično. Stiže me sve sada, plašim se samoće, udjem u dubiozu i to su ti neki momenti gde sebe uvučem u neku depresiju. Mislim da neću funkcionisati sa njim. Drugačije je kada odeš na put bez povratka i kada imaš neku osobu ovdje. Mislila sam da ću drugačije da završim ove nominacije, ali eto došlo je do toga da sama sebe gledam u ogledalo. Shvatila sam šta se desilo, žao mi je ali to ne mogu da ispravim. Jutros sam ga probudili i rekla da mi je žao, mi najbolje poznajemo naš život. Ljudi ovdje pričaju ali ne mogu znati sve. Ništa se više ne može pregurati, on je krenuo novim putem i vidim ja to. Želim mu sreću ali dobro. Kada izađem napolju uvijek bude ta samoća, ja nema ni brata ni sestru. Zahvaliću se Sanji za ovo večeras, meni su nominacije uvijek bile bitne, ja čujem sve ko šta kaže. Niko me ne može kupiti. Prestaću da povrijeđujem sebe više, teško mi je. Ne znam koliko će me čekati još lijepih stvari. Znam ja sebe. U jako velikoj sam crnini, izgubila sam ono što je vrijedilo i što se uvijek bio uz mene. Ja sam njega povređivala, znam to, posvetiću se sebe koliko, mogu najviše želim da odem kući ali to nije rešenje – pričala je Dalila kroz suze!

Prinstcreen Pink.rs

Detaljnije pogledajte u video – prilogu:

Leave a Reply