MINA VRBAŠKI SE OGLASILA PRED ULAZAK U ZADRUGU: Evo šta je izjavila o Dalili, Dejanu i CARU

Oglasila se Mina Vrbaški!

Minin bivši dečko Filip Car samo mijenja djevojke u „Zadruzi“. Nakon što je rasturio brak Dalili i Dejanu, pomirio se sa Majom Marinković. Nakon njene diskvalifikacije, ponovo je postao blizak sa Dalilom:

-Dalila, Car, Maja to je baš koplikovana priča. Meni su Car i Maja – našla krpa zakrpu, a i Car i Dalila su mi isti takvi – kaže Mina.

Ona vjeruje da pod uticajem đavoljih sila Dejan može nauditi sebi:

– Dejan je spreman 100 posto sebi da naškodi zbog te crne magije. On je u stanju bilo šta sada da uradi, nije psihički dobro. Za njega je jedini lijek porodica.

Vrbaški vjeruje da će Car poželjeti da ostavi obe kada se ona vrati u rijaliti:

– Ja kada bih ušla, on bi krenuo da juri mene. Ne znam da li sam ja njegova najveća ljubav, ali mislim da je ipak ona djevojka sa kojom je bio u spoljnom svijetu.

Mina vjeruje da će biti svega i svačega između njega i Dalila:

– Očekujem od Dalile da ponovo uskoči u njegov krevet. Voljela bih da se to desi uskoro, prije nego što se Maja vrati u rijalitiju. Njih dvije su karma za sve što je on radio meni.

Još jedan Minin bivši dečko našao je novu ljubav u rijalitiju. Mensur je smuvao Milicu Veselinović, međutim njih dvoje se svaki čas svađaju i raskidaju:

– Mensuru nije trebala Milica, mnogo bi bio bolji sam. On stvarno zna da voli, ali ako nije po njegovom zna da uveliča stvari.

Mina kaže da joj suparnica nije ni do koljena:

– Ne mogu da shvatim da može da bude sa takvom osobom posle mene, jer ja mislim da sam ja najlepša devojka. I onda ti spadaš na šta? Izgleda kao tetka od 40 godina. Milica mi je sva mutna. Kada uđem u „Zadrugu“ ja mogu da postanem najbolja drugarica sa njom, pa da pukne skroz jer bi dobila neki scenario u glavu od mene.

Leave a Reply