2 ZNAKA ĆE SE KUPATI U PARAMA U FEBRUARU: Novčanik će vam uvijek biti KRCAT – a evo ko će imati problema s novcem – ITCbuss

2 ZNAKA ĆE SE KUPATI U PARAMA U FEBRUARU: Novčanik će vam uvijek biti KRCAT – a evo ko će imati problema s novcem

Saznajte kakva situacija vas očekuje na finansijskom planu

Jupiter je u Ribama, a Merkur prestaje da bude retrogradan 3. februara, što znači da nas očekuje veća stabilnost na svim poljima

OVAN – Uran u drugom polju donosi vam promjenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK – Retrogradni Merkur kreće 3. februara, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtjevate povišicu.

BLIZANCI – Februar je odličan mesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da riješite pitanje nasljedstva.

RAK – Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina februara vam neće donijeti pomak, ali ćete krajem februara konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV – Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se menja i februaru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DEVICA -Vi ćete biti uspješni u februaru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u februaru.

VAGA – Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA – Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRELAC – Venera u drugom polju koja kreće napred donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom februara.

JARAC – Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA – Jupiter u Ribama u drugom donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE – Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam donijeti dodatni novac

Leave a Reply