GRUJINA ŽENA SLOMLJENA OD BOLA NAKON JAVNE PREVARE: Ljiljine riječi kidaju dušu, EVO ŠTA MU JE PORUČILA

Ljiljana, supruga pjevača Nikole Grujića koji je pred milionima gledalaca Pinka javno vara u “Zadruzi” sa Milanom Mimom Šarac, u šoku je zbog svega čemu svjedoči posljednjih dana.

Ni emotivna poruka podrške, ali ni posjeta Grujinog oca, kritike i prekor nisu uspjele da ga osveste i trgnu – iako mu je jasno stavljeno do znanja da se što prije okane Mime, da mu je supruga još uvijek u porodičnom domu, Nikolina veza sa Mimom sve je jača.

screenshot-43

Juče su u radiju “Amnezija” njih dvoje otvorili dušu o svojoj ljubavi, a tom prilikom Gruja je dodatno ponizio suprugu podsetivši javnost da je rekao da će ili biti sam, ili sa Mimom. Takođe, Bane Čolak obelodanio je da se desilo između Gruje i Mime, poslije čega su pozvali njegovu ženu Ljilju.

Ona je ostala doslijedna svom stavu, te nije željela da se putem medija obračunava niti sa nevjernim suprugom, niti sa njegovom ljubavnicom, već je poručila:

On sam pokazuje sve, tako da je svaki moj komentar suvišan. Samo želim da su moja dva anđela srećna i sve ću uraditi da tako i ostane – bilo je sve što je Ljilja rekla za Pink.rs.

Leave a Reply