NOVI ŠOK SINOĆ! DALILA SASULA BRUTALNU ISTINU DEJANU U LICE: On spustio glavu i počeo da plače, OVE RIJEČI SU GA UNIŠTILE, ali nema niko da ga tješi (VIDEO)

Šok!

U toku emisije ”Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem, jedna od tema koja je bila na dnevnom redu, jeste odnos Dalile i Dejana Dragojevića nakon pomirenja.

-Prebacim situaciju i za Zadrugoviziju koja je bila – rekla je Dalila.

J l’ ti mene zajeb***š? Je l’ smo mi posvađani? – pitao je Dejan.

-Ti ne znaš da li si posvađan sa mnom – rekla je Dalila.

-Milane, ovo se ovde priča svaki dan. Imam pravo da se smijem – rekao je Janjuš.

-Apsolutno je iskrena, evo ja ti kažem koja nisam dobra sa njom – rekla je Sandra.

-Ja vjerujem Dalili kad ovo kažem – rekao je Đedović.

-Ja njemu svaki put kažem da ne mogu da podnesem kad gleda u sto i kad me prati. Trudim se, priđem mu, nasmijem se i tako… Odgovarao je Ermini i drugima kad su loše komentarisali, da ti je sreća najbitnija i onda si ovakav. Ja mislim da on smatra da ja i dalje gajim emocije prema Caru, čak me je i pitao par puta da li je to završeno. Rekla sam mu da jeste, samim tim što ja nikada ne bih oprostila prevaru – nastavila je Dalila.

Pošto je Dalila iznijela svoju stranu priče, na redu je bio Dejan, koji je počeo da plače.

-Ja neću ništa pričati – rekao je Dejan.

-To je to, što ja ne mogu ovo…On to misli, ja mu kažem da se smijemo, ali se on onda vraća na Filipa – skočila je Dalila.

-Ona je ovo sve rekla iskreno – ponovo se ubacio Đedović.

Marko Đedović je sljedeći dobio riječ.

-Dalila je od a do š rekla ono što je istina i ono što mi svi sa strane kažemo. Dalila je ovde razumno govorila i razumno je da taj odnos nema perspektivu. Milane, oni su preskočili svo vrijeme, preskočili su i ušli u vezu. Ona je veći odron od njega sada zato što je ovo rekla…Nek im puste klip kada je Dalila krenula da uhvati Cara za ruku i sve što je rekla ja to potpisujem – rekao je Đedović.

Marko Janjušević je naredni zadrugar koji je prokometarisao Dalilino izlaganje.

-Dalila već zadnja dva ili tri mjeseca govori to. Ovo što Dejan plače sad, njega nervira što se uopšte priča o tome i to što je razmišljala što je on izgreban. On razmišlja o tome. Rekao sam da će biti sve gore i gore kada budu imali odnose. Ona se vratila njemu da bi se oprala. Ma to je gotova priča. Ovo je samo mučenje koje sada njemu ide u glavu, nikada on neće moći da joj oprosti – rekao je Janjuš.

-Njemu jeste loše i bilo mu je loše dok je Dalila bila sa Carem. On je sam kriv za ovo, a za situaciju sa Carem nije bio kriv – rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Leave a Reply