“NOVA UČESNICA ĆE IH RASTURITI”, član produkcije otkrio povjerljivu informaciju: JEDVA ČEKAM ŠTA ĆE SE TU DESITI

Kako na imanje u Šimanovcima ulazi u ulozi voditeljke, Ivana Šopić može bolje od svih da vidi šta se dešava u rijalitiju, odnosno da probije iza barijera koje stvara televizijski prenos.

– Ima jezivih svađa, a konkretnih problema nema. Meni bi bilo jasno da oni imaju svađe tog intenziteta da oni imaju ozbiljne probleme, da je Mensur Ajdarpašić ostavio nekoga zbog Milice Veselinović, da je Milica prevarila dečka da bi ušla s njim u vezu… Nego dvoje mladih lijepih ljudi, ništa ih ne sprečava, niti neko unutra želi da im pokvari vezu – istakla je Ivana.

Umjesto da uživaju tamo po kući, oni se svađaju. Ja bih voljela da svaka veza uspije ako ima ljubavi. Nažalost mislim da će to definitivno pući i to vrlo brzo. Da se Mensur nije ohladio ne bi to puklo, on bi na svojim leđima nosio tu vezu do samog kraja. Sad sam primijetila kao i gledaoci da se Mensur ohladio od Milice.

– Ranije joj je bio kao sjenka, a sada je popustio i svi smo primijetili osmijehe koje on upućuje Ani Jovanović, novoj učesnici koja je jako interesantna. Lijepa, zgodna, mlada i kad kaže, ume da kaže, ali ona kao pojava je bila dovoljna da se Mensur oda. Nešto je Ana komentarisala, a Mensur nije mogao da suzdrži svoje osmijehe – dodala je Šopićeva.

– Ne navijam ništa da pukne, ali jedva čekam da vidim šta će tu biti. Nisu oni bili ni srećni, ni spokojni i mirni i prije nego što je Ana ušla. Ako prekinu nije to bilo zbog Ane, nego je ona tu bila samo obarač.

Leave a Reply