PRODUKCIJA ODMAH PREKINULA PROGRAM: Zamaglili ekran da se ne vidi, POGLEDAJTE ŠTA JOJ JE URADILA (VIDEO)

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Tari Simov. Publika je upitala Taru zbog čega je ljubomorna na Anđelu Đuričić i zamjera svojim prijateljima što su bliski sa njom.

taraandjela-0

Ako se aludira da sam ljubomorna zbog Mateje, ja sam bila sa njim sedam mjeseci, ona 6 dana. Nemam na šta da budem ljubomorna. Jedino što ima ljepše od mene je kosa. Smatram da sam i inteligentnijja od njega. Ne mogu da budem ljubomorna na djevojku koja nema ništa što meni treba. Stefanu sam zamerila što je nju odbranio od Mateje, a mene nije. Branio je i mene, to mi ne smeta. Što se tiče Čorbe, ne sećam se, najviše sam zamerala Marku Đedoviću što je dobar sa njom – rekla je Tara.

– Ona je meni ovdje dva sata bez razloga papiriće u kosu ubacivala – ustala je Anđela.

– Zato što si pričala: “Vidi kakvu kosu imam” – dodala je Simova.

– Da je tebi to Anđela uradila, ti bi joj otkinula glavu – dobacio je Car Tari.

– Takođe, kada sam polila Mateju vodom, ona mi je zavrnula ruku, nazvala me lopovom – uzvratila je Tara.

– Ja sam ono što ti nikad nećeš biti, ja sam iz takve porodice, ja sam vaspitana, a ti pokušavaš da me napraviš nevaspitanom. Koji je tvoj problem? Ti ne možeš biti ovakva, ovo se iz kuće nosi – odbrusila je Anđela.

Tara je krenula da gađa i poliva Anđelu, a Mateja je skočio u njenu odbranu. Produkcija je odmah prekinula uživo program i blurovala ekran.

prekunutprogram

– Spomeni mi porodicu još jednom – prijetila je Tara.

– Ja tebe neću gađati – rekla je Anđela.

Tara je rekla Mateji da bi mogao da zaustavi ove stvari, a Anđela joj je rekla da je patetičaarka, zbog čega je Simova ponovo pobjesnila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply