MINA VRBAŠKI ODLUČILA RAZOTKRITI DALILU, OBJAVILA DALILINU STARU SLIKU NA INSTAGRAMU: Ljudi se kidaju od smijeha, pogledajte šta je napisala (FOTO)

Dalila Dragojević otvorila je duišu o odnosu sa Dejanom Dragojevićem, pa je tom prilikom i ušla u sukob sa Filipom Carem. On joj je udelio neke podsjetnike, koji su se ticali vrijeđanja njenog lika od strane zadrugara.

Mnogi su ovaj Filipov čin shvatili kao ljubomoru, ali je Dalila ovoga puta skočila na njega, pa je uslijedio taj sukob. U sukobu sa njim, ona mu je rekla kako on nema prava da joj komentariše bilo šta, pa je nastavila:

– Ne možeš ti da mi pričaš, ti si bio sa djevojkom koja se deklarisala kao pros***utka – rekla je Dalila, aludirajući na Minu Vrbaški.

Na svom Instagram nalogu, oglasila se i Mina Vrbaški, koja je potkačila Dalilu i objavila njenu staru fotografiju.

– Zanimljivo kako se u onoj ”disciplini najgora” mene uvijek sjete da pomenu, najveći odroni! Te tako večeras gospođa ”imam muža, a imam i dečka” mene pominje kao najgoru! Pa gospođo Dalila, ono što si ti radila, radiš i pokušavaš sada (Al’ te niko neće više) nije radio niko! Hej, meni će jedno smeće koje na nacionalnoj frekvenciji vara muža, a da je pritom i on sam prisutan, da kaže bilo šta! – napisala je Mina na Instagramu.

Leave a Reply