PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA, VEČERAS ĆE SE SVE PROMIJENITI: Najnovije predviđanje astrologa, TAČNO 100%

Bikovi, bit ćete potaknuti da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobivate podršku zvijezda u vašim najintimnijim odnosima. Vage, pošto ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca padaju u vašu treću kuću komunikacije, mogući su izazovi na polju obiteljskih odnosa.

Već u prvom tjednu prosinca/decembra suočavamo se sa snažnom energijom koju donosi  pomrčina koje će se dogoditi 04. prosinca/decembra u vatrenom znaku Strijelca. Iako se događa istovremeno kada i mlad Mjesec, moguće je da ćete osjetiti kako se neko poglavlje života završava.

screenshot-26

Mlad mjesec će dodatno pojačati energiju pomrčine pa ćete morati malo dublje zaroniti u svoje emocije, priznati istinu o svom biću i pokrenuti inicijativu za velike promjene.

Taj avanturistički duh je uvećan činjenicom da se mlad mjesec i pomrčina događaju u slobodoumnom, smjelom, otvorenom Strijelcu kojim vlada Jupiter. To znači da možete očekivati promjene, traženje istine i znanja, putovanja i transformaciju sistema vrijednosti.

Jedan od glavnih aspekata koji se događa tijekom pomrčine jest konjunkcija Sunca i Merkura, a to su planeti komunikacije i tehnologije. Potiče nas da budemo puni samopouzdanja, da promatramo život umom i uspostavimo moćnu komunikaciju. Moguće je da ćemo mnoge stvari gledati kroz logiku, ali pod ovom energijom stvari mogu i biti pomalo zbunjujuće.

Kada se Sunce i Mjesec poravnaju u ovakvom eksplozivnom znaku kakav je Strijelac, možemo očekivati i iznenadne emocionalne promjene i potrebe za avanturom. Iako pomrčina nije dobra za manifestaciju, važno je da se malo vratite nazad i razmislite o stvarima koje ste postigli, kao i greškama iz kojih ste nešto naučili.

Saznajte što vašem znaku Zodijaka donosi pomrčina Sunca i mlad Mjesec 04. prosinca/decembra 2021. godine:

Ovan

S mladim Mjesecom i pomrčinom Sunca koji padaju u vašu devetu kuću avanture, poželjet ćete napraviti iskorak kako biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osjećate da su vas sputavala u poslu i u životu.

Bik

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca padaju u vašu osmu kuću emocionalnih veza.

Bit ćete potaknuti da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobivate podršku zvijezda u vašim najintimnijim odnosima.

Blizanci

S mladim Mjesecom i pomrčinom Sunca koji padaju u vašu sedmu kuću partnerstva, vrijeme je da pomirite svoje osobne težnje i okolnosti.

Moguće je da vas očekuje velika promjena u odnosu s bliskim prijateljem, poslovnim partnerom – ili jednostavno izmjena vaše vizije koju imate o odnosima.

Rak

Sunce i Mjesec su u vašoj šestoj kući zdravlja pa je idealno vrijeme da napravite smjele promjene u svakodnevnom životu i rutini.

Ovo bi vam moglo donijeti više ravnoteže i njegovati vaše blagostanje.

Lav

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca padaju u vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svoju kreativnost.

Novi projekti vam donose radost i zadovoljstvo.

Djevica

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca vas potiču na vaše temelje i stare emocionalne rane.

Morat ćete se suočiti s prošlosti i iscijeliti je kako biste lakše prihvatili budućnost.

Vaga

Pošto ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca padaju u vašu treću kuću komunikacije, mogući su izazovi na polju obiteljskih odnosa.

Možda ćete također doživjeti dramatičan porast apetita pa kontrolirajte unos hrane.

Škorpion

S mladim Mjesecom i pomrčinom Sunca koji padaju u vašu drugu kuću prihoda, taj osjećaj da ne dobivate zasluženo priznanje i nagrade na poslu mogao bi dostići novu razinu.

Razmišljate kako da napravite promjenu, ali vas strah sputava.

Strijelac

S mladim Mjesecom i pomrčinom Sunca koji se događaju u vašem znaku, ovo može biti intenzivna, ali osnažujuća prilika da suzite fokus na cilj.

Ako budete vjerni sebi i posvetite se isključivo istini, moguće je da ćete ostvariti željeni uspjeh.

Jarac

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca padaju u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, potičući vas da se prilagodite svojim snovima i intuiciji više nego inače, jer bi oni mogli biti moćno oruđe za kreiranje budućnosti.

Vodenjak

Sunce i Mjesec ulaze u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Upoznat ćete neke nove ljude, radit ćete s novim kolegama.

Mogao bi se promijeniti osjećaj povezanosti. U odnosima možete ostvariti napredak u vašim dugoročnim željama.

Ribe

Ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca su u vašoj desetoj kući karijere.

Bit ćete spremni da ostvarite svoje profesionalne težnje na hrabar i novi način.

Prihvatite svijetlu energiju i zablistat ćete.

Leave a Reply