“DISKVALIFIKACIJA – IDE NA ULICU”: Nakon tuče s Dejanom, DALILA POLUPALA POLA IMANJA – obezbjeđenje nije moglo da je smiri (VIDEO)

Nakon haosa u garderoberu sa Dejanom Dragojevićem, gde mu je ponovo pretila da neće smeti od nje da nađe novu djevojku, Dalila Dragojević je istrčala u dvorište, počela da lomi staklo i da urla kako smjesta želi da ide kući. Obezbjeđenje ju je sklonilo sa prozora, a zadrugari su počeli da je smiriju.

– Zbog čega praviš sr*nja?! Kreni sa mnom – pitala ju je Matora.

– Neću, hoću kući! Neću više! Hoću kući! – urlala je Dalila.

Smiri se – nastavila je Tomićeva.

– Oni će meni da prave začkoljice i da mi se smiju iza leđa… Budem li se vratila u kuću, napraviću lom. Neće više biti Dalile. Jesam luda? Biću luda do kraja! Tu će da priča o emocijama, a da pravi druge stvari. Riješi se mene, p*zdo pa onda. Dosta sam ja karta za ulaske! Ja ću da vam dajem na značaju, a vi budite žrtve! Preko mojih leđa će da se vaćari, a meni da priča da ima osećanja. Od mene pravi najgoru. Reci: “Ova k*rvetina, to, to i to” i ideš dalje. A ovamo priča kako je neko dobar, inteligentan (Martina)… – nastavila je da histeriše Dragojevićka.

– Koji ti je k*rac, ženska glavo? Ti mu sama daješ na značaju – pričao je Mića.

– Šta se nerviraš? Uključi mozak. Čim je rekao ono za Martinu, dao je odgovor da sve glumi. Da li ti to treba? Uključi j*beni mozak, to ti trista puta govorim – govorila je Irma.

– Ženo, da li si normalna? Ideš u sunovrat. Koga boli k*rac i za Dejana i za Cara. J*bao te crni sto. Ako hoće da prca, neka prca – rekla je Matora.

– Neće da priča da mene voli, neće preko mojih leđa! Neće! – urlala je Dalila.

– Može da radi i priča šta hoće, može da igra rijaliti! A ti treba sebi da naudiš? – pitala je Matora.

– Večeras diskvalifikacija direktna. Na ulicu, na ulicu! Ali preko mene neće to da pravi. Da priča da me voli, a ovamo ja da se osećam loše. Bićeš ono što si bio! – nastavila je Dalila.

– Ovo sve zbog toga što glumi žrtvu? – pitala je Matora.

– Da, da ovaj prvi ne glumi žrtvu, a ovaj drugi priča kako mu je teško da ja plačem – odgovorila je Dragojevićka.

– Shvati, kraj je i sa Carem, kraj je i sa Dejanom – poručila je Matora.

– Nemam više šta da izgubim – urlala je Dalila i nagovijestila da je za nju došao kraj svemu.

Leave a Reply